Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha valakinek 6. ban van fiúja? (Ha valakinke úgy tetszik akkor: pasija)
Gondolkoztam már rajta,de nem akarok szexet ..
Maximum csókot és enyhe tapit :)
Vélemény?
12/L
nem ciki ez már alap :)
szexet ne is akarj.
csók még okés meg ölelés meg egymás kezét fogni
ezek még beleférnek :)
Dehogy!
A te fajtád (cigányok) így csinálják.
Hmm..Nem nem szeretnék ribi lenni,le is írtam hogy nem lenne szex,és nem is lenne csóknál több.
De oké,akkor biztos ribi leszek ha ezeket csinálom..
Azért köszi a válaszokat.
Szija:) én elmondanám neked hogy nem ciki ha 6.-ba van pasid főleg hogy 12 éves vagy:) amúgy okosan gondolkozol hogy csak csók és enyhe tapi ne is akarj mást mert ha kitudódik lefognak hordani minden k*rvának!Van egy bnőm 13 éves és 11 éves kora óta nem szűz hozzákell tennem egy 23 évessel veszítette el!Természetesen cigizik,iszik! Én 14 vagyok de soha nem tenném meg azt amit ő inni főleg nem!Nekemis volt pasim 12 évesen bár a pasi és köztem semmi nem volt még 1 kézfogás se!Aztán megint lett barátom már 1 éve és még csak amikor betöltöttük az 1 évet akkor taliztunk és volt csók kézfogás ölelkezés de tovább nem mentünk pedig már 14 vagyok:)
szóval fel a fejjel nem ciki hidd el 2-3 év múlva már oviba kezdik a pasik meg a csajok ahogy elnézem a mai csajokat!!És nemleszel ribanc se:)puszi
Köszi (:
Az durva hogy 11 évesen elvesztette :O
Én sem innék,cigiznék soha :/
Mondjuk azt sem értem,hogy minek kell egyből cigányozni..:)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!