Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan fáj, hogy semmibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan fáj, hogy semmibe vesz? Vagy én vagyok tényleg mimóza lelkű?

Figyelt kérdés
Ma reggel kiderült, hogy a férjem nem figyel arra, amit mondok. Semmire. Azt mondja, csak hülyeségeket hordok össze, így mikor beszélek neki, akkor az agya kikapcsol és konkrétan semmi nem jut el abból, amit mondok. Mindegy, hogy arról beszélek, hogy milyen az idő, vagy arról hogy van egy probléma, amit meg kellene oldani, vagy arról, hogy baj van a gyerekkel. De azt jól tudja, hogy a haverja mikor veszett össze a nőjével, mikor mit csináltak, mi a baja a havernak. De hogy a gyereke vagy az én életemben mi van, azt marhára leszarja.
2020. dec. 5. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
En megszabadulnek tole. Lesznek dolgok amiben nehezebb lesz az elejen, de egyre tobb olyan, amiben konnyebb.
2020. dec. 5. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Pajzsmirigy betegség, inzulin rezisztencia, nőgyógyászati betegség, ami a méhem eltávolításával fenyeget, magas vérnyomás. Az első kettőtől meghíztam, kihullott a hajam fele, mindenfelé ocsmány szőrök nőttek rám. A nőgyógyászati bajtól folyamatosan vérzek, görcsölök

Ne haragudj,de ezek nem mostani dolgok,hanem elég komoly krónikus betegségek.Ez nem máról hónapra alakult ki.Mint ahogy a férjed hozzáállása sem ripsz-ropsz változott meg.

Összetettebb problémát látok én itt,mint ahogy te elmesélted.

2020. dec. 5. 12:47
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolom azt, hogy megérdemled? Nem bántásból, de ha egyszer egy nő összejönne egy olyan férfival, aki tényleg szereti is őt, akkor rájönne, hogy nem csak a nagy pofájúak léteznek a világon. Ennyi, szevasz.
2020. dec. 5. 13:03
 14/19 A kérdező kommentje:
#12 nem, évek alatt alakult ki. Évek alatt folyamatosan bántott. Ha próbáltam kideríteni, mi bajom, akkor én voltam az öregasszony, aki állandóan orvoshoz jár. Ha nem mentem, akkor hülye vagyok, mert semmit nem teszek. Folyton azt hallgatom, hogy már mennyi pénzt kiadtam orvosra. Elkezdtem sokszor diétázni, hogy lefogyjak, hogy tetszek neki. De mindig rossz volt, amit csináltam.
2020. dec. 5. 13:13
 15/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Nem sz*rkupac vagy. Betegségeid vannak, amiket ki kell kezelni. Az, hogy a férjed ilyen fogyatékos, az pedig nem téged minősít. Azzal, hogy valaki kimondja anno a boldogító igent, azzal AUTOMATIKUSAN vállalja azt is hogy társa lesz választottjának. Lehet én fogom fel hülyén, de férjednek kötelessége támogatni, segíteni, hogy meggyógyulj, rendbe jöjj. De ahogyan viselkedik... Hát így ebben az állapotában nem férj, nem társ.
2020. dec. 5. 14:29
 16/19 A kérdező kommentje:
Lassan 5 éve volt a vakbél műtétem. Nem látta indokoltnak, hogy 1 héttel a műtét után ő vigye oviba a gyereket, vagy hogy bevásároljon. Így naponta minimum 2x kellett a negyedik emeletet megmásznom, bevásárolnom. Megkértem, segítsen, de sosem ért rá.
2020. dec. 5. 14:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja és mikor mondom neki, hogy esetleg a családja is lehetne fontos, erre mindig közli, úgy látja, megint elgurult a gyógyszerem, úgyhogy inkább járjak le és őt nem érdekli, hogy mit mondok.
2020. dec. 5. 14:35
 18/19 anonim ***** válasza:
5 eve is eszkalalnod kellett volna a problemat ahelyett, hogy a szonyeg ala soported. Konnyen lehet, hogy mar akkor szakitasig kellett volna vinni a dolgokat, mert a tisztelet mar akkor sem volt meg iranyodban. Azota ultok mindketten a langyos vizben. Ki fog hulni.
2020. dec. 5. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is betegeskedtem amíg el nem váltam. Azóta rendbejöttem..
2020. dec. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!