Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtad,elmondanád a párodnak, ha nem ő az igazi ?
Elmondtam, persze. Hát, egy pár évtizede együtt vagyunk...
A nagy ő egyébként ő lehetne , mmindentől függetlenül (attól , hogy nem voltam belé szerelmes, mert a szeretetem/vonzalmam iránta stabil, megingathatatlan, szilárd), de nem véletlenül nem lettem szerelmes... Szóval, úgy kell szeretnem egy embert, hogy sohasem hitte/hiszi el, hogy szeretem... De működik, mert vmiért, talán vhol érzi ezt. Szóval, nem ő nagy ő, de ez nem csak rajtam múlott.
Inkább mondja el, minthogy azzal hitegessen, hogy én vagyok az igazi, aztán pár hónap múlva mégis eldob magától és ismerkedni kezd, az "igazi" háta mögött...
~megtortent események alapján ~
Én véletlenül tudtam meg 19 éve, hogy nem én vagyok a nagy "Ő" a páromnak amivel semmi gond nem lett volna ha nem az ellenkezőjéről győzködött volna; mondjuk aztán kiderült hogy 3 havonta képes nagy "Ő"-t találni :-D
Most azzal vagyok aki nekem nagy "Ő", úgy érzem forditva is!
Persze, de csak a szakítás indoklásaként. Mi a francnak megbántani egy embert, aki szeret, tisztel, stb?
Minek akarod elmondani neki? Ha elmondod akkor mi lesz? Jaaaa, elkezd teperni a szerencsétlen.
Aljas játékot játszol. Ezzel akarod magadhoz ragadni a "hatalmat" hogy elbizonytalanítod a párodat. Ha szeretsz valakit, nem rúgsz bele fölöslegesen.
Jaj hát ez a nagy Õzés egy komolytalan marhaság!!Volt nem egy nöismerösöm,aztán mindig van egy nagy Õ,utánna attól is nagyobb Õ.Összejön valakivel,aztán äradozik: a nagy Õ megvan.Késöbb:Áà nem is ö volt a nagy Ö.
Amugy meg honnan is tudhatná ki a nagy Ö,minden ferfit nem ismerhetsenki!
Tul van tolva ez,tävképzet csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!