Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csajtól függ. Így nem tudja senki se megmondani hogy ő konkrétan örülne e neki vagy sem
22F
A kutyus nekem sem jönne már be, egyetértek az előző hozzászólóval, h Te ismered a bnődet.
Én akármilyen apróságnak örülnék, de semmit sem kapok :(, nem mintha bánnám, de azért néha jól esne...
25/L
a kutyus nekem csak akkor jönne be, ha csak úgy kapom és nem szülinapra stb...de azért nyolcezret ne költs rá...amúgy sztem sima ajándéknak csak mert gondoltál rá simán jó...én is kaptam csak úgy plüssmacit...és azota is azzal alszom ha nem a barátommal :)
22L
igen, megijednék, azt hinném házasságot akarsz :D
vegyél inkább karkötőt, vagy nyakláncot :)
vagy vidd el vásárolni :D
Jó dolga lehet melletted a barátnődnek. Egy tanács: nem kell a sok "tizenezres" ajándék. Személyeset válassz, amiről te jutsz az eszébe. Ha már minden áron ékszert akarsz:
Ez a medál nagyon szép, nyitható, tehetsz bele képet!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!