Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évnél idősebb lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évnél idősebb lányok örülnétek az alábbi ajándéknak?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 11. 13:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ez a csajtól függ. Így nem tudja senki se megmondani hogy ő konkrétan örülne e neki vagy sem

22F

2010. aug. 11. 13:20
 12/25 anonim ***** válasza:
Aranyos, de tényleg drága, és te ismered a lányt ha szereti az ilyeneket, lehet, h örülne neki, de sztem 20 fölött inkább ékszer, vagy ha tudod, hogy szeretne akkor igazi kutyus, menhelyeken egy csomó van ingyen
2010. aug. 11. 13:23
 13/25 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, aranyos a kutya. Bár én 21 éves létemre még mindig ilyen gyermeklelkületű vagyok :-)
2010. aug. 11. 13:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát ez olyan, hogy ha már ennyit költenél ajándékra, akkor olyat vegyél, amin látszik is, hogy drága. lehet, hogy leszóltok érte, hogy nem számít az ajándék ára stb, tényleg nem számít, de ez így túl drága és nem is látszik rajta. ha csak úgy vennél valamit, nem alkalomra, akkor szerintem egy szál rózsa sokkal jobb ajándék.
2010. aug. 11. 13:26
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem gyerekes. Viszont te ismered a barátnőd. 26n
2010. aug. 11. 13:34
 16/25 A kérdező kommentje:

1. [link]

2. [link]

Vajon ilyesmi ajándék nem túl ijesztő? Semmilyen alaklom csak úgy. Megijednétek?

2010. aug. 11. 13:46
 17/25 anonim ***** válasza:

A kutyus nekem sem jönne már be, egyetértek az előző hozzászólóval, h Te ismered a bnődet.

Én akármilyen apróságnak örülnék, de semmit sem kapok :(, nem mintha bánnám, de azért néha jól esne...

25/L

2010. aug. 11. 14:14
 18/25 anonim ***** válasza:

a kutyus nekem csak akkor jönne be, ha csak úgy kapom és nem szülinapra stb...de azért nyolcezret ne költs rá...amúgy sztem sima ajándéknak csak mert gondoltál rá simán jó...én is kaptam csak úgy plüssmacit...és azota is azzal alszom ha nem a barátommal :)

22L

2010. aug. 11. 14:35
 19/25 anonim ***** válasza:

igen, megijednék, azt hinném házasságot akarsz :D

vegyél inkább karkötőt, vagy nyakláncot :)

vagy vidd el vásárolni :D

2010. aug. 11. 14:40
 20/25 anonim ***** válasza:

Jó dolga lehet melletted a barátnődnek. Egy tanács: nem kell a sok "tizenezres" ajándék. Személyeset válassz, amiről te jutsz az eszébe. Ha már minden áron ékszert akarsz:

[link]

Ez a medál nagyon szép, nyitható, tehetsz bele képet!:D

2010. aug. 11. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!