Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
szerintem 8000 Ft-ért már vehetnél nekik ezüst karkötőt vagy ilyesmi... :)
L18
azért írtam, mert bár én 18 vagyok, és tarts bunkónak vagy hálátlannak, de én ennyi idősen már nem örülnék egy plüssdögnek..:$
2/25 anonim válasza:
attól függ milyen alkalomból. mondjuk egy igazinak jobban örülnék
3/25 A kérdező kommentje:
Mi lenne a véleményetek, ha ilyet kapnátok egy fiútól?
Gyerekesnek tartanátok vagy örülnétek neki?
2010. aug. 11. 13:10
4/25 A kérdező kommentje:
Szóval gyerekes?
2010. aug. 11. 13:10
5/25 anonim válasza:
pff. 8k-ért már vibrátort vennék neki :D
6/25 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, ennyi pénzért vegyél neki valami szebbet:)
17 vagyok, de én sem örülnék annyira egy ilyennek:D Még ha másféle plüss lenne, akkor oké, talán.
7/25 anonim válasza:
[link] én ilyennek örülnék, vagy valami hasonlónak. és még ezis csak ~4000 Ft...
8/25 anonim válasza:
juj de nagyon szép ez a karkötő =) megmondom őszintén ha csak úgy vennél nekem egyet örülnék neki de ha mondjuk szülinapra állítanál be egy ilyennel lehet hozzád vágnám 21 évesen... az a csaj már nem tini ha 20 év feletti. kicsit mások az igények már ebben a korosztályban
9/25 A kérdező kommentje:
Na jó, talán nem a legjobb ötlet volt, még szerencse, hogy megkérdeztem és nem vettem meg. Szóval röhej lenne egy 20 év feletti felnőtt nőnek.
2010. aug. 11. 13:18
10/25 A kérdező kommentje:
Semmilyen alkalomra nem venném csak úgy...de akkor mást veszek.
2010. aug. 11. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!