Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha folyton rád szólna a párod vagy figyelned kell helyette is?
Folyamatosan szólni kell barátnőmnek hogy ha már megcsináltam hogy pl összehajtogattam a ruháit tegye el, vagy ne felejtse el ezt vagy azt..mint egy kisgyereknek hogy mit kell csinálnia..mert amúgy nem érdekli
Sajnos ő olyan hogy elfelejti és napokig leszarja h szanaszét van minden. 28f

Akkor nekem is tök fölösleges volt kb regényt írnom válaszként, ha egy hét múlva újra kirak egy ilyen kérdést 😅
2-es válaszoló voltam.

1 vagyok
Ő tényleg elmebajos, változatosabbnál változatosabb okokat talál ki, amivel fikázhatja a barátnőjét. A központi elem mindig az, hogy szerinte a nő nem megfelelően végzi el a házimunkát. Ezt aztán megkapjuk mindenféle csomagolásban. A legutóbbi asszem az volt, hogy a kedves kérdező szeretete a barátnője felé attól függ, hogy mennyire van kitakarítva a lakás.

de milyen cseles, mostmár 34f helyett 28f-et írt, nehogy lebukjon.
kár, hogy sorra ugyanazokat a kérdéseket írod ki, ugyanabban a megfogalmazásban, csak mindig más problémákkal.
#8-as, napi fél órát töltök a gyakorin, amíg átpörgetem a kedvenc kategóriámban az új kérdéseket. ez az ürge tényleg minden héten kiír 3-4 kérdést, nem kell ehhez 0-24ben itt ülni, hogy észrevehető legyen a minta egy idő után. a piti életem pedig köszöni szépen a bókot
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!