Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod sportot űzne abból, hogy a jelenlétedben szándékosan szellent? Mert számára ez jó poén. Ráadásul mikor vele van a legjobb barátja, az is odafingik.
Mikor te szóvá teszed, azt reagálja, hogy szállj be te is, mert ez nagyon vicces.
Plusz adalék: NEM tizenéves kamaszfiúkról van szó, hanem húszas éveik közepén-végén járó értelmiségiekről (mindketten doktorálnak is ráadásul).
Nem tilthatod meg neki, hogy fingjon. Ez milyen dolog már? Persze, inkább görcsöljön órákig, mert Te vele vagy. Sőt, egyúttal levegőt se vegyen!
Kérd meg, hogy menjen arrébb, vagy ki a szobából, ha fingani akar, és kész!
Más az, ha véletlenül kiszalad, és más az, ha ő rendszeresen, provokatívan (!) az orrom alá dörrent, és nagyokat bruhaházik utána.
Szerintem a szellentéstéma egy olyan dolog, hogy kinek mi fér bele. Én igenis elvárom, hogy a párom ne fingjon az orrom alá, ha lehetősége van, intézze el diszkréten a klotyóban pl. vagy másik szobában. Ha egyszer-egyszer véletlenül feltűnőre sikeredik, az még belefér. De ha sportot űz belőle, az már nem.
Lehet, hogy más nőnek meg simán belefér az, hogy az ő jelenlétében sűrűn fingorász. Nem vagyunk egyformák.
Lehet, nem hiszitek, de ez igazi konfliktusforrás tud lenni.
Hát, a doktori cím nem az intelligenciát mutatja, sőt!!!
Ez egy ritka bunkó pasi, önző és éretlen.
Ha téged ez zavar akkor beszéld meg vele, mondd meg neki ezeket amiket ide leírtál és ha nem veszi tudomásul akkor szakíts vele.
Nem vagy köteles egy görénnyel élni.
Mér nem szakítasz vele?
Én ha valamit ennyire utálnék a páromban,akkor simán otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!