Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tarthat egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tarthat egy kapcsolatban lévő nő szeretőt? Kizárólag csak azért mert otthon nem kap szexet?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok??

2020. nov. 21. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Mert gerinctelen.
2020. nov. 21. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Mert erkörcstelen és mert nem gondol a cselekedeinek a következményeire. Gusztustalan.
2020. nov. 21. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Néhány kommentelőnek üzenem, hogy a látatlanba történő ítélkezés a gusztustalan! Hihetetlen, hogy a hazug romantikus filmek és mindenféle tévéműsorok évtizedek alatt ilyen érzelmileg 1bites emberek tömegét termelte ki. Most komolyan, ilyenek adnak kioktatást az erkölcsről!?
2020. nov. 22. 06:58
 14/15 anonim ***** válasza:
34%
Kedves 13as, nem tudom, hogy honnan veszed, hogy valaha is néztem tv-t, de ennek akkor sem lenne köze ehhez az egészhez. Lehet, hogy csak én vagyok egy szupererkölcsös übermemsch, de számomra gyomorforgató annak az embernek a hátbaszúrása, akinek örök hűséget fogadtál. Az ilyennek legalább lenne gerince nyíltan megmondani, hogy válni akar.
2020. nov. 22. 10:32
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

És mivan, ha a két fél nem fogadott egymásnak örök hűséget és nem tekintik hátbaszúrásnak a "szeretőzést"?

Én gyárilag nem vagyok egy monogám típus. A férjem sem. Ennek ellenére 12 év alatt csupán egy férfivel léptem félre, aki néhány hónapig az életem része volt. Nem azért alakult így, mert valami kifejezetten hiányzott. Egyszerűen csak jött a szikra és jól esett sodródni vele. Pontos keretek között, ismert határokkal. Jó érzés volt újra átélni milyen egy kezdődő kapcsolat izgalma. Az első érintések, az a tűz. Ez itthon már sosem jön vissza sajnos. Kb. ennyi az indok.

Ha valamilyen hiányt pótol egy szerető, az már rossz jel.

2020. nov. 22. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!