Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tarthat egy kapcsolatban lévő nő szeretőt? Kizárólag csak azért mert otthon nem kap szexet?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok??2020. nov. 21. 13:32
12/15 anonim válasza:
Mert erkörcstelen és mert nem gondol a cselekedeinek a következményeire. Gusztustalan.
13/15 anonim válasza:
Néhány kommentelőnek üzenem, hogy a látatlanba történő ítélkezés a gusztustalan! Hihetetlen, hogy a hazug romantikus filmek és mindenféle tévéműsorok évtizedek alatt ilyen érzelmileg 1bites emberek tömegét termelte ki. Most komolyan, ilyenek adnak kioktatást az erkölcsről!?
14/15 anonim válasza:
Kedves 13as, nem tudom, hogy honnan veszed, hogy valaha is néztem tv-t, de ennek akkor sem lenne köze ehhez az egészhez. Lehet, hogy csak én vagyok egy szupererkölcsös übermemsch, de számomra gyomorforgató annak az embernek a hátbaszúrása, akinek örök hűséget fogadtál. Az ilyennek legalább lenne gerince nyíltan megmondani, hogy válni akar.
15/15 anonim válasza:
És mivan, ha a két fél nem fogadott egymásnak örök hűséget és nem tekintik hátbaszúrásnak a "szeretőzést"?
Én gyárilag nem vagyok egy monogám típus. A férjem sem. Ennek ellenére 12 év alatt csupán egy férfivel léptem félre, aki néhány hónapig az életem része volt. Nem azért alakult így, mert valami kifejezetten hiányzott. Egyszerűen csak jött a szikra és jól esett sodródni vele. Pontos keretek között, ismert határokkal. Jó érzés volt újra átélni milyen egy kezdődő kapcsolat izgalma. Az első érintések, az a tűz. Ez itthon már sosem jön vissza sajnos. Kb. ennyi az indok.
Ha valamilyen hiányt pótol egy szerető, az már rossz jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!