Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem bírom! Mit tegyek? Gond van a kapcsolatommal.
Már egyszerűen megőrülök, hogy a barátnőmet nem engedik el sehova, mindig haza kell érnie este fél 7-re, ami kb annyit jelent, hogy már 6 óra körül várom vele a buszt. Egy városban lakunk. Még egy rohadt koncertre sem lehet elmenni vagy esti mozira.
Már a tököm ki van vele, hogy csak sétálgatunk délután és nem tudunk semmit sem csinálni, mert a kedves szülei azt hiszik, hogy egy ilyen kislánynak nem szabad este mászkálnia. Jól megvagyunk de én már marhára unom, hogy nem megyünk sehova. Nem vagyok bulizós, pörgős srác de azért vágynék egy esti koncertre kettesben vagy egy esti sétára, hűvösben. Szinte már a szakítás gondolata van bennem de viszont sajnálnám, mert nagyon szerelmes belém én is kedvelem de ez már kikészít. Meg az is zavar, hogy hetente max 5 órát vagyunk együtt. Marha kevés.
Múlt héten is hívtam egy koncertre és azt vártam volna, hogy azt mondja, hogy akkor megpróbál beszélni a szüleivel de neki az volt a válasza, hogy menjek el mással. Vicces, én vele akartam menni, nem mással.
Ti mit tennétek a helyemben?
A lány 17, én 19.
Megmondom, hogy 2 hónapja járunk, szeretem a lányukat és nagyon rossz nekem, hogy sehova sem jöhet el és haza kell érnie fél 7-re. Megmondom majd, hogy itt a nyár és még azért lesz 1-2 koncert amire el lehetne menni.
ez eddig a legcélravezetőbb ötlet!
"beszéltem volna velük arról, hogy engedjék, hogy ottaludjatok egymásnál"
Ha nem engedik el egy esti koncertre se, szerinted akkor hogy fogadnák, hogy ott alszik nálam vagy én nála? Gondolkozz, te vagy az amatőr. Először azt kell megoldanom, hogy engedékenyebbek legyenek, nem lehet rögtön a közepébe vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!