Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ha egy amúgy férfias pasinak van sub hajlama, az mennyire "férfiatlan"? (kifejtem)
"A nők sem egyformák.
Vannak olyan nők, akik szeretik az ilyen papucs mentalitású férfiakat;
egyik legjobb haverom pl. ilyesmi típusú faszi, a felesége meg uralkodó típusú nő, tök jól megvannak.
Ellenpéldának meg az én barátnőm pl. hülyét kapna egy ilyen férfitól, nem tudna rá férfiként tekinteni, ő a határozott férfiakat szereti, akik kifejezetten kiállnak magukért, nem engedik elnyomni magukat.
Szóval csak keresni kell egy olyan személyiségű nőt, akivel passzoltok."
Viszont van egy lényeges dolog. Van olyan pasi, aki alapvetően olyan fajta és van olyan, aki meg nem a szolga fajta, csak élvezi a dolgot. Ő amúgy férfias, csak ez izgatja szexuálisan és azért lesz direkt férfiatlan.
"Ja, így értem. Hát, ameddig ez nem fajul csicskáztatásba és megalázásba szerintem nincs gond ezzel."
Pont azt élvezi itt a pasi, hogy a neki tetsző nő megalázza. Alapból nem lehetne csak úgy megalázni, viszont hagyja a nőnek, mert élvezi szexuálisan. Szóval ha a pali amúgy nem ilyen, csak élvezetből teszi, akkor is amolyan nem túl férfias dolog ha csak hajlam miatt van?
Az utolsó kommentedre kérdező!
Szerintem abszolút nem az, mármint persze ha nem mindig a nő dominálna hanem a pasi, mert nem mindenkinek menne ez így hosszú távon. Én is érdeklődöm ilyesmi iránt hogy kipróbálhassam milyen is pontosan. Szerintem ha az ember hosszabb távon tervez egy adott emberrel akkor nem rossz egy kicsit feldobni a nemi életet.
Nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!