Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a határvonal, amikor ha valamin kiakadsz te vagy a hisztis, de ha elnézed a dolgot, akkor hülyét csinálnak belőled?
" Vagy 10 taliból (munkahelyen kívül) 4et mindig lemond valamiért,"
Ez már bőven túl van a határon.
Teljesen mindegy, hogy másnak hol van ez a határ. Van aki az első után úgy érezné, hogy ez nem fér bele, van akinek 100x is simán belefér.
Viszont a jelek szerint nálad túl van ezen a határon. Ennyi!
"Csak azért érdekel másnak sok lenne e ez, hogy tudjak viszonyítani mennyire vagyok hülyének nézve.."
Ez a Te életed! Figyelj, ha mi azt mondjuk, hogy 100 alatt ez nem ciki, akkor még 1.5 évig mellette maradsz, amíg el nem éri a 100-at?
Azt kellene végre megérteni, hogy ezek a határok mindenkinek saját magához képest léteznek csak. Felnőtt nőként ne mások határvonalaihoz tartsd magad, mert marha boldogtalan életed lesz közben.
Ez sok. Ne foglalkozz vele. Jobbat érdemelsz. Egyszer te is játszd el vele ugyanezt. Nézd meg, hogy miként reagál.
Én: 1::ha tetszel, minden megbeszélt randin ott lennék. Sőt.
2:: 1 perc késést sem tolerálok. Ha 10 kor van találkozó, akkor engem már 10:01 kor nem találsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!