Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma mar kotelezo a telefonomat megmutatni a baratomnak hogy ellenorizzen?
Nincs rejtegetni valóm, de a telefonomat nem szeretem ha más is piszkálja vagyis "turkál" benne. Van egy csomó privát beszélgetésem ami nem azt jelenti, hogy titkolok valamit vagy vaj van a fülem mögött, de privát üzenetek lányokkal,srácokkal vagyis a barátaimmal ami csúnyán hangozhat, de nem tartozik a páromra sem. Pl hogy a barátnőm megírja nekem, hogy milyen családi probléma volt megint otthon vagy pl legutóbb egy csoport beszélgetésbe küldtek egy pénisz képet a srácok egy vicces mém akart lenni. De nem csak emiatt tabu a telóm. Hanem úgy egyébként az előzményeim,telefonszámok,smsek, képek miatt. Szerintem ennyi személyes tér kell nekem is és ha telefonozok akkor nem érdekel más.
Sosem kértem el a barátom telefonját és nem akartam lecsekkolni kíváncsiságból sem. Még csak egy szelfit sem készítettem a telójával és nem hívtam senkit se vagy ilyenek.
De ő meg a kezdektől azt szeretné ha bármikor hozzáférhetne a telómhoz, mert szerinte ez a bizalom egyik jele és hogy nem rejetegek semmit. Többször is elkérte a telóm vagy kivette a kezemből és felakarta oldani. Mindig elviccelte a dolgot és csak mosolygott meg visszaadta hiszen eleve nem tudja a jelszómat, de akkor is zavar már, hogy újra és újra időközönként lefuttjuk ezt a kört.
6 hónapja vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején többet próbálkozott..aztán leállt..most megint elkezdte.
Azzal próbál rávenni hogy oda nyomja a kezembe a telefonját hogy "kutakodjak" de én őszíntén lesz..rom hogy kivel mit beszélget mert BÍZOM BENNE az meg nem érdekel hogy a neten mit nézett utoljára ennyi privát szférájá had lehessen már. Nem értem nekem ezt miért nem engedi meg.
A másik 2 kapcsolatomban ez ugyan így probléma volt és veszekedés is volt..mert azthitték megcsalom őket.
Velem van a gond és ma már tényleg még a telefonom sem lehet csak az enyém? 😔

Akkor sem kötelező, ha nincs rejtegetnivalód.
A személyiséged. a személyi szabadságod tabu.
Ami fontos, úgyis elmondod.
Ha követeli, hogy mutasd meg, bejáratos legyen a telefonodba,
akkor nincs bizalom, nincs tisztelet, az szimpla birtoklási vágy.
Az ilyennek nálam az első követelőzésig, főleg, kutakodásig
lenne esélye. És ott is lenne vége.

"ez a bizalom egyik jele és hogy nem rejetegek semmit. "
Na, ez aztán a fából vaskarika.
Nem bízik benned, de te bízzál benne, ezért tárd ki
a belsődet, hadd turkáljon benne.
Hát ez nagy Goethe Faust, azt.

18
:DDD nagyon kedves vagy, hogy így aggódsz, de szerencsére a nők nincsenek gondokság alatt, ezért pontosan el tudják dönteni, hogy milyen appokat akarnak leszedni vagy kikkel akarnak beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!