Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma mar kotelezo a telefonomat megmutatni a baratomnak hogy ellenorizzen?
Nincs rejtegetni valóm, de a telefonomat nem szeretem ha más is piszkálja vagyis "turkál" benne. Van egy csomó privát beszélgetésem ami nem azt jelenti, hogy titkolok valamit vagy vaj van a fülem mögött, de privát üzenetek lányokkal,srácokkal vagyis a barátaimmal ami csúnyán hangozhat, de nem tartozik a páromra sem. Pl hogy a barátnőm megírja nekem, hogy milyen családi probléma volt megint otthon vagy pl legutóbb egy csoport beszélgetésbe küldtek egy pénisz képet a srácok egy vicces mém akart lenni. De nem csak emiatt tabu a telóm. Hanem úgy egyébként az előzményeim,telefonszámok,smsek, képek miatt. Szerintem ennyi személyes tér kell nekem is és ha telefonozok akkor nem érdekel más.
Sosem kértem el a barátom telefonját és nem akartam lecsekkolni kíváncsiságból sem. Még csak egy szelfit sem készítettem a telójával és nem hívtam senkit se vagy ilyenek.
De ő meg a kezdektől azt szeretné ha bármikor hozzáférhetne a telómhoz, mert szerinte ez a bizalom egyik jele és hogy nem rejetegek semmit. Többször is elkérte a telóm vagy kivette a kezemből és felakarta oldani. Mindig elviccelte a dolgot és csak mosolygott meg visszaadta hiszen eleve nem tudja a jelszómat, de akkor is zavar már, hogy újra és újra időközönként lefuttjuk ezt a kört.
6 hónapja vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején többet próbálkozott..aztán leállt..most megint elkezdte.
Azzal próbál rávenni hogy oda nyomja a kezembe a telefonját hogy "kutakodjak" de én őszíntén lesz..rom hogy kivel mit beszélget mert BÍZOM BENNE az meg nem érdekel hogy a neten mit nézett utoljára ennyi privát szférájá had lehessen már. Nem értem nekem ezt miért nem engedi meg.
A másik 2 kapcsolatomban ez ugyan így probléma volt és veszekedés is volt..mert azthitték megcsalom őket.
Velem van a gond és ma már tényleg még a telefonom sem lehet csak az enyém? 😔

"De ő meg a kezdektől azt szeretné ha bármikor hozzáférhetne a telómhoz, mert szerinte ez a bizalom egyik jele"
Elég kifordított logikája van a párodnak. Ha erre van, illetve igénye, az épp nem a bizalom, hanem a bizalmatlanság jele.

Én nem értem az ilyen embereket. Ha ellenőrizni akar, akkor nem bízik benned. De akkor meg minek van veled együtt?
Ez olyan dolog, hogy ha valaki azt mondja a párjának, hogy túlórázik, akkor normális esetben a párja nem hívja vissza a munkahelyi portást, hogy "Tessék mondani, X.Y. bent van-e még, vagy már hazaindult?" Elhiszi neki, hisz a párja, tehát bízik benne. Ha utánakeres, akkor nem bízik benne.
Szerintem nem sokat veszítesz, ha dobod az ilyen fickót. Nem hiszem el, hogy ne akadna manapság normális.

Nem, ez egy kontrollalo, elnyomo kapcsolat lightos kezdete. Ez a "bizalom jele" duma a legtipikusabb ismertetojel. A bántalmazó, kontrollalo fél MINDIG az alávetett lelkiismeretére akarja varrni hogy miert van erre szükség.
Amugy kerdezo ha 3/3 kapcsolatodban ebből probléma volt akkor nagyon gyanús hogy mindig megtalalod a kontrollmanias ferfiakat tudat alatt. Se en se a barati korom nem olyan hogy ellenőrizgese a parja telefonjat szoval ha mindig ilyet fogsz ki azon erdemes elgondolkodni hogy miert, mi vonz ezekben. Van is tippem.

Semmi köze hozzá
Az a te privát dolgod
En se adom sose
En se kérem el
Minek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!