Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek a barátommal és a haverjaival a velencei tóra vagy ne?
nem tudom ilyen körülmények között hogyan tudnám magam jól érezni, menjek e.
ugyanis az a helyzet, hogy mindig rá van a párom izgulva a haverjai nőinek óriás melleire, és ha velük találkozunk utána este mindig a semmi! cicimmel foglalkozik de nagyon.
mindig a csajokat körülugrálja, amiből a párjuk nem lát semmit a csajok meg örülnek, büszkék magukra.
2 napra mennénk
beszéltem már a párommal ő annyit mond baráthoz illően viselkedik, nem flörtöl és köszöni a rossz kedvemből nem kér.(ami érthető)
és ha nem megyek inkább (ez lenne az első nyaralásunk 1 éve járunk)mit mondjak a szüleinek, tesójának ha kérdezik miért nem mentem(mindenki tudja, hogy nem dolgozok, ráérnék)
szóval menjek, vagy ne?
nem látványosan flörtöl
pl olyat csinál, ha el kell menni mellettük, direkt szorosan megy el
meg minden szavukra reagál (nincs amit kihagyna)
az nem látványos flört sajnos
amolyan ártatlannak mondható
és hűséges típus (azt hiszem)
csak én nem tudom hogy érezzem így jól magam vele
HA! megyek
meg most vagyunk túl amúgy is egy majdnem szakításon pont ez miatt! most van kibékültünk végre szakasz
de jön a velencei hétvége.....
erről van szó. ezt nem tudom hogy csináljam!!!
vagy inkább ne menjek e esetleg.
nehéz olyannal beszélgetni, aki röhög a markában, hogy bejövök a pasidnak.
nagyon köszönöm a segítséged!
tényleg magamban kell eldöntenem
és már ugye 1 éve ez megy, hogy mellette (csak ő mellette)nincs önbizalmam
lehet kihagyom velencét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!