Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek a barátommal és a haverjaival a velencei tóra vagy ne?
nem tudom ilyen körülmények között hogyan tudnám magam jól érezni, menjek e.
ugyanis az a helyzet, hogy mindig rá van a párom izgulva a haverjai nőinek óriás melleire, és ha velük találkozunk utána este mindig a semmi! cicimmel foglalkozik de nagyon.
mindig a csajokat körülugrálja, amiből a párjuk nem lát semmit a csajok meg örülnek, büszkék magukra.
2 napra mennénk
beszéltem már a párommal ő annyit mond baráthoz illően viselkedik, nem flörtöl és köszöni a rossz kedvemből nem kér.(ami érthető)
és ha nem megyek inkább (ez lenne az első nyaralásunk 1 éve járunk)mit mondjak a szüleinek, tesójának ha kérdezik miért nem mentem(mindenki tudja, hogy nem dolgozok, ráérnék)
szóval menjek, vagy ne?
jó lenne ha nem csak az ő haverjaival mennénk, hanem lenne ott valami bnőm, akivel ellehetek
így meg mindig a párom nyakán lógnék, mert hát "nagycsöcsökkel" nem tudok barátkozni
de bnőm sincs.
így meg nem tudok magamnak "menekülő" útvonalat, hogy szórakozzak, nevessek, jól érezzem magam, tehát csak a páromra számíthatnék ebben, akit viszont minden más csaj szórakoztat
a haverjai meg egyik sem néz rám, mint nőre, mondhatni észre sem vesznek
tehát visszavágni nem tudok
ja és "jól" viselkedik, nem flörtöl a párom
sajnos minden bók, minden elismerés a csajoknak ösztönösen jön belőle, nem tudatosan
így őt nem tudom hibáztatni
fel akartam már töltetni szilikonnal, de nem engedi(féltékeny típus)
olyan nagymellűekkel nem tudok szót érteni, akiknek a párom épp a nyalizik!!!
amúgy semmi bajom a nagymellű nőkkel!!!!
akkor legyen ez egy tesztút?
csak olyan indokkal, hogy bámulja a csöcsöket, meg a gazdájukkal jópofizik dobtak már ki valakit?
valahogy olyan ártatlannak néz ki az egészben a párom és meg tönkremegyek ettől a naív izgulásaitól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!