Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazat adjak a nővéreméknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazat adjak a nővéreméknek?

Figyelt kérdés
A párommal lassan kilenc hónapja,hogy együtt vagyunk. Minden szép és jó viszont mindig csak nálunk lehettünk illetve max a közeli városban tudunk programokat szerezni. Náluk még nem is voltam és úgy néz ki nem is fogok. Azzal magyarázza a dolgot,hogy nagyon szégyelli a házukat. Tudni kell rólam,hogy nem lennék az a oda megyek és beszólogatok megjegyzéseket teszek típusú lány. Viszont ő semmi esetre sem szeretné,hogy meglátogassam az otthonába. Nővéremék véleménye szerint így nem lesz valami hosszú életű kapcsolat. Nagyon szerettem a páromat elszomorodtam azon amit a nővéremék mondtak az ő párjával. Azt mondták,hogy szakítsak vele emiatt persze tudom,hogy nekem kell eldöntenem,hogy kivel vagyok együtt de ez rosszul esett. A párommal tényleg nagyon szeretjük egymást de kicsikét engem is elszomorít,hogy nem engedi,hogy meglátogassam. Szerintetek hallgatnom kéne a nővéremékre vagy maradjon minden úgy ahogy most van?Én szívesen látom őt az otthonunkban..
2020. nov. 7. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
9 hónap alatt nem mutatott be a családjának?
2020. nov. 7. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
De bemutatott úgy,hogy elmentünk kirándulni már kétszer viszont azt nem nagyon szeretné,hogy én oda menjek hozzájuk mert elvileg ő nagyon szégyelli a házukat még a barátait sem engedi hozzájuk.):
2020. nov. 7. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Emiatt én nem szakítanék. Ha normálisnak találtad a szüleit, az a ház nem lehet olyan borzasztó. Lehet, hogy kopott, öreg, felújítatlan, de ha nem bokáig állnak a koszban semmi rejtegetnivaló nincs benne. Ha neked ez ennyire fontos, akkor beszéld rá, hogy egyszer vigyen el.
2020. nov. 7. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Ez nagyon gyanús. Annyira akkor nem bízhat meg benned, hogy elfogadod amilyen helyen él. Olyan mintha kicsit téged gondolna magas lóról valónak, hogy majd kritizálnád vagy megszólnád a háza miatt. De ha nem ilyen vagy, akkor valószínű nagyon félreismert. Nekem inkább ez szúrná a szememet.
2020. nov. 7. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

Valahol igaza van a nővéredéknek de nem teljesen.

Szerintem csak ezért szakítani nem lenne okos. Gondolkodj és mérlegelj.

Találkoztál a családdal. Gondolom nem tűntek prolinak, nem tűntek tolvaj bandának. Gondolom valamicskét magukról is beszéltek, mivel foglalkoznak stb. Ha normálisnak tűnnek, akkor szerintem a házuk se lehet olyan gázos. Lehet régi stb, de ha nem koszban áll, nem mocskos annyira talán nem gáz.

Abban viszont igaza van a nővérednek hogy ez így gáz. Ennyire felszínesnek tart hogy ha odamész akkor emiatt ott hagyod? Nem bízik benned? Engem ez zavarna. Nem is kéne sokat ott lennetek, de az hogy egyszer sem mész oda, mégis tudni hol lakik, fura.

Ti amúgy luxusvillában laktok hogy a srác ennyire fél vagy lehet hogy tényleg nagyon gáz a ház?

Na minden esetre nem ez a lényeg, hanem hogy mindkét oldalt meg lehet érteni, neked kell eldöntened ez mennyire zavar.

2020. nov. 7. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!