Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat adjak a nővéreméknek?

Valahol igaza van a nővéredéknek de nem teljesen.
Szerintem csak ezért szakítani nem lenne okos. Gondolkodj és mérlegelj.
Találkoztál a családdal. Gondolom nem tűntek prolinak, nem tűntek tolvaj bandának. Gondolom valamicskét magukról is beszéltek, mivel foglalkoznak stb. Ha normálisnak tűnnek, akkor szerintem a házuk se lehet olyan gázos. Lehet régi stb, de ha nem koszban áll, nem mocskos annyira talán nem gáz.
Abban viszont igaza van a nővérednek hogy ez így gáz. Ennyire felszínesnek tart hogy ha odamész akkor emiatt ott hagyod? Nem bízik benned? Engem ez zavarna. Nem is kéne sokat ott lennetek, de az hogy egyszer sem mész oda, mégis tudni hol lakik, fura.
Ti amúgy luxusvillában laktok hogy a srác ennyire fél vagy lehet hogy tényleg nagyon gáz a ház?
Na minden esetre nem ez a lényeg, hanem hogy mindkét oldalt meg lehet érteni, neked kell eldöntened ez mennyire zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!