Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nővéreméknek 2 éve volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nővéreméknek 2 éve volt az esküvője, most meg a miénk lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval tesóméknak 2 éve volt a lagzija, mienk 1 hónap múlva lesz. Az a gond, hogy totál egyezik tesómmal az ízlésünk, és annyira gondban vagyok...minden az tetszik, mint ami náluk is volt, de nem akarok olyan látszatot kelteni, mintha leutánoznánk az ő zenéjüket. A helyszín így is ugyanaz (templomi, polgári, vacsis). Most keresnénk zenéket bevonuláshoz, meg a videós is azt kérte, hogy mi keressünk neki egy 10-15 zenét a stílusunkban, de egyszerűen az összes zene ami tetszik, ugyanaz mint ami vagy a tesómék videója alatt van, vagy arra táncoltak, vagy arra vonultak be, stb.

Mennyi átfedés fér bele ilyenkor?

2016. okt. 4. 08:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

*ő zenéjüket=ő lagzijukat

Így is azért választottunk őszi időpontot, hogy legalább a dekoráció, meg az egésznek a "kinézete" eltérő legyen.

2016. okt. 4. 08:38
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Ertem en, hogy a mennyasszonynak az o lagzija a vilag kozepe, de masnak nem. A kutya sem fog emlekezni a tesodek evekkel ezelotti zenejere, dekorjara etc. Arra meg plane nem hogy az adott zenet mikor hallottak, es az adott dekort lattak-e mar. Osszehasonlito analizist plane nem fognak ott helyben felallitani. Max. arra fognak emlekezni, hogy "je, ebben az etteremben mar voltam... mikor is?". Szoval felesleges ennyire reszletekbe menoen parazni, mert senkit nem fog erdekelni.
2016. okt. 4. 08:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem a násznép érdekel, hanem az, hogy tesómnak rosszul esik esetleg, mert ő tényleg úgy tekint a lagzira, hogy az élete nagy napja.

A helyszínnel kapcsolatban is megkérdeztük őket, hogy nem zavarja-e őket, hogy ugyanott lesz, azt mondták, hogy nem, de mindketten úgy éreztük, hogy nem annyira voltak őszinték.

2016. okt. 4. 08:48
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
A koppintás mindig csak koppintás marad, sosem lesz olyan jó, mint az eredeti. :)
2016. okt. 4. 08:59
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem kérdezd meg a tesódat. Ha tesómnak lenne esküvője engem egyáltalán nem zavarna, sőt örülnék is neki. Nekem megható lenne ha ugyanarra vonulnának be stb. Mondjuk én nem vagyok ilyen típus hogy nem húzhat fel valaki ugyanolyan felsőt stb. Most csak mondtam egy példát. Mi sokszor vettünk ugyanolyan dolgokat.
2016. okt. 4. 09:07
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Beszelj vele h segitsen ...

De ha ismer teged akkor ezen nem akad ki

2016. okt. 4. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
59%

Figyi, azért egy kis képzelőerővel tudsz változtatni.

Ne ugyanaz a zene legyen, de keresgélj ugyanattól az előadótól, amelyik tetszik. Simán beleszerethetsz egy másik számába, és az egész egyedibb lesz, mert megsúgom: valószínűleg a legtöbb lagzin ugyanazok a közhelyes zenék és videók mennek.

2016. okt. 4. 11:48
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Legyel mar eredeti.En ezt gondolom.Eroltesd meg magad,neten koppints masoktol esetleg.
2016. okt. 4. 12:02
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha ennyire nincs otlet,akkor keress, nezelodj es max utanozz mast :)) Neten eskuvos oldalakon,v facebook csoportokban annyi mas lehetoseg lenne.
2016. okt. 4. 12:33
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ezt a tesóddal beszéld meg. Én vendégként totál nem emlékszem, hogy egy 2 évvel ezelőtti esküvőn milyen zene ment, meg mi volt a virágcsokor. Oké, helyszínre igen, de egy templomban elég sokan házasodnak, meg egy étteremben is sokszor van lagzi, ezért miért lenne koppintás?
2016. okt. 4. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!