Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővéreméknek 2 éve volt az esküvője, most meg a miénk lesz?
Sziasztok!
Szóval tesóméknak 2 éve volt a lagzija, mienk 1 hónap múlva lesz. Az a gond, hogy totál egyezik tesómmal az ízlésünk, és annyira gondban vagyok...minden az tetszik, mint ami náluk is volt, de nem akarok olyan látszatot kelteni, mintha leutánoznánk az ő zenéjüket. A helyszín így is ugyanaz (templomi, polgári, vacsis). Most keresnénk zenéket bevonuláshoz, meg a videós is azt kérte, hogy mi keressünk neki egy 10-15 zenét a stílusunkban, de egyszerűen az összes zene ami tetszik, ugyanaz mint ami vagy a tesómék videója alatt van, vagy arra táncoltak, vagy arra vonultak be, stb.
Mennyi átfedés fér bele ilyenkor?
Istenem, mi olyan furcsa meg érthetetlen abban, hogy két, együtt nevelkedett, együtt felnőtt embernek ugyanolyan lesz az ízlése? Oké, hogy ma már mindenkinek k..rva egyedinek kell lennie (ami azért vicces, mert pont az ilyen görcsösen egyedi emberek szoktak végül a nagy igyekezettől tucattá válni xD), de nehogymár azért ne lehessen valakinek olyan esküvője, amilyet szeretne, mert már "ellőtték"... Kérdező, ha a húgom elém állna ezzel a problémával, kb. ki is nevetném, amiért ilyen butaságon görcsöl. :) Ha egyszer az tetszik neki, ami nekem, akkor az tetszik és kész... Mèg hatékonyabban is tudnék neki segíteni a szervezésben (ha kéri), hiszen egyszer már "megcsináltam". :)
A nővéreddel nem ártana mégegyszer beszélni erről; egyáltalán nem tartom jogosnak a sértődését, ennyi erővel te is sértődgethettél volna az ő esküvőjén, mert azt magadnak képzelted, a te esküvődet "lőtte el"... stb. Butaság ezen megsértődni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!