Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt valakinek tegnap az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valakinek tegnap az esküvője? Végig esett az eső? Hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ezt a kérdést inkább egy hét múlva tedd fel, mikor végre kikászálódnak az ágyból a nászutasok. ;-)
2016. júl. 17. 08:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Jogos :)
2016. júl. 17. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
gondolom qrvajót buliztak a sátorban vagy az adott épület belsejében.
2016. júl. 17. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én évekkel ezelőtt voltam egy olyan esküvőn, ahol délelőtt remek idő volt, aztán délutánra hirtelen leszakadt az ég és esett végig. Nem sok időt töltöttünk a szabadban, egy kollégiumot bérelt ki a pár, ott nem okozott problémát az eső, csak azoknak, akik kimentek az épület elé dohányozni. A szertartások meg a buli között foltokban esett, ott nem áztunk el nagyon, estére jött meg a nagy vihar, de addigra már lényegében végig fedett helyen voltunk.
2016. júl. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!