Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt valakinek ilyen esküvője? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Csak vacsorának indult, mert nem volt pénz lagzira, de azért mégis táncoltatok egy kicsit? Vagy ezt az étteremben egyáltalán nem is engedik meg, mert hogy nem lagzi van, csak esküvői vacsora?2015. febr. 1. 18:04
1/8 anonim válasza:
Ha elkülönített teremben van a vacsora, vagy az egész étterem csak a tiétek, akkor szerintem nincs ezzel semmi baj.
2/8 A kérdező kommentje:
Ó, az nagyon jó lenne :) Akkor érdemes ezek szerint úgy lefoglalni, hogy csak a miénk legyen a terem.
2015. febr. 1. 22:52
3/8 anonim válasza:
ha nekiállnak táncolni, és belemelegednek, nagyon nem jó szívvel fognak gondolni az esküvődre, ha egyszercsak lenyomod a zenét és közlöd, hogy viszont látás. Vagy legyen lagzi, vagy ne, de így ez a félmegoldás még annál is rosszabb, mintha nem lenne egyáltalán semmi...
4/8 A kérdező kommentje:
Én nem akarnám egyáltalán lenyomni a zenét, vagy ilyesmi, annak örülnék pont, ha mindenki jól érezné magát. Lagzi azért nem lehetne, mert csak vacsorát tudunk fizetni, egy tál ételt, talán levest előtte, meg tortát.
2015. febr. 2. 08:15
5/8 A kérdező kommentje:
Csak olyan jó lett volna egy kicsit bulizni is azért...
2015. febr. 2. 08:16
6/8 anonim válasza:
Nálunk vannak olyan helyek, ahol pénteken és szombaton élőzene van. Szerintem ha csak simán foglaltok asztalt mondjuk húsz főre és nem ragaszkodtok ahhoz, hogy külön teremben legyetek, senki nem fog szólni azért, mert táncoltok, hiszen mások is fognak. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire venné ki magát hülyén, ha ott vegyülnétek menyasszonyi ruhában, de szerintem simán kivitelezhető.
7/8 anonim válasza:
Egyszerűbb ha elmentek valami táncolós helyre bulizni a vacsora után. Nyilván ha nem kifejezetten lagzira foglalsz le egy helyet, akkor annak vannak időbeli korlátai, nem lehetsz ott korlátlan ideig és vihetsz mondjuk zenét meg hangosítást, ne adj' Isten zenekart.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, arra én is gondoltam, hogy utána kellene elmenni valahová, persze akkor a ruhát már le kellene vennem nyilván... na mindegy, majd meglátjuk még, hogy alakul.
2015. febr. 2. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!