Vérzés a terhesség 14. hetében. Mire számíthatok még? Volt valakinek ilyen? Részletek lent!
Tegnapelőtt éjjel (13+5) arra ébredtem, hogy valami folyik belőlem. Vizes valami jött a hüvelyből, majd piros, friss vér. Pánik. Svédországban élek, rögtön bementünk a nőgyógyászati sürgősségi ügyeletre, ahol ránéztek a betétemre, megállapították, hogy ez bizony sok vér, nemigen tudnak segíteni. Orvos éjjel nincs, nem görcsölök, nincs életveszély. Másnap reggel vissza, akkor volt orvos, megnéztek ultrahanggal és a 7,5 cm-es baba ott lubickolt vidáman, magzatvize is volt rendesen. Amit találtak, az egy fehér színű drótnak kinéző, méhből kilógó valami, amit először polipnak gondoltak, majd a főorvos is megnézett, aki azt állapította meg, hogy vlsz pár nappal korábban pár cseppet vérezhettem, ami nem jött ki, hanem egy csatornácskában összegyűlt, onnan jöhetett a "víz" is. Mivel még maradt belőle, fogok még vérezni, ki fog onnan jönni. Ma éjjel is vérezgettem picit, napközben séta közben feszült a hasam. A méhlepényre azt mondták, lent van.
Volt valakinek ilyen??? Hogy lesz később? A sporttól eltiltottak, de kicsi séta lehet? Vagy azt is hanyagoljam és feküdjek?
Jó volt látni, hogy ficánkol a babánk. mégis minden csepp vérnél aggódom...
Érdekes,hogy ennyire lightosan veszik ott...
Egyébként csak barnázol vagy vérzel?
Én 3-ból 3-szor barnáztam, sőt az utolsónál véreztem, volt amelyikkel a 17-ig hétig. Nem tudtak vele mit kezdeni. Utolsó terhességemnél szedtem Duphastont, de még igy is volt, csak mennyiségileg kevesebb. Próbáld ne megerőltetni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!