Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom gyereket szeretne ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom gyereket szeretne , de én még nem érzem , hogy készen állnék rá...Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha nem egyezek bele , elhagy (ebben biztos vagyok , nem csak fenyegetőzik ) .Próbáltam leülni és megbeszélni vele ezt , de semmit nem változott a véleménye. Nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni , de nem értem , hogy miért viselkedik így ,hiszen ő is még egyetemre jár , mindaketten csak 20 évesek vagyunk és még eljegyzés sem volt. Nem tudnám mással elképzelni az életem és azt sem tudom elképzelni , hogy bárkit is újra megszeressek aki nem ő . :(

2020. nov. 6. 13:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem szabad belemenni egy ilyen zsarolásba. Ha 35 lennél mint lány akkor megérteném hogy nem akarja hogy kifuss z időből. De nem 20 évesen.

Végezzétek el a sulit, mert egy gyerek mellett baromi nehéz. Miből tartaná el? Van hol laknotok? Tudnátok fizetni a rezsin kívül a gyerek szükséges dolgait? Tudja egyáltalán mennyibe kerül egy havi pelenka? Nem beszélve arról hogy mi van ha neked karrier terved van vagy utazni szeretnél a család előtt.

Nem lehet higy valami más van a háttérben? Van egy olyan érzésem hogy még ő sincs kész rá. Igen igaza van aki azt írta hogy így akarhat magához láncolni.

2020. nov. 6. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Bármit választasz, addig védekezz saját magad (is), ne bízd egyedül rá, ha esetleg eddig gumit használtatok!!!

Én amúgy szakítanék, a gyerek nem olyan dolog amit felszólításra produkálni kell.... ez nem így működik. Vagyis működhet, de annak jó vége nem lesz.

2020. nov. 6. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hogy nem találják meg az ilyen pasik azokat a nőket, akik szintén azért lépnek ki egy kapcsolatból, mert gyereket akarnak... az élet gúnyolódása.

Na de 20 évesen, suli mellett fiúként miért siettetné igy ezt a dolgot? Furcsa.

2020. nov. 6. 13:29
 14/20 anonim ***** válasza:
97%
20 évesen hogy lehet ilyen gondolata valakinek? Ahhoz stabil munka, félretett pénz kell hogy legyen, na meg ház se árt ami saját. Tudod mit ajánlok neked? Menj el vele akár ma délután vagy este valamelyik plázába és nézzétek szét a bababoltokban. Mutasd körbe hogy a babaruházat mennyibe kerül, a babakocsi, pelenka, és egyéb babakellékek. Mond hogy neked nincs pénzed, de ha ő ennyire akarja akkor szülsz neki, de mindenből a legjobb minőséget választod, és már ma válassz valami babacuccot, pl egy rugdallózó vagy kiscipő. Rögtön magához térne az áraktól.
2020. nov. 6. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos ez az a fajta ember, aki erre nekiállná győzködni a kérdezőt, hogy nem a márkás babakocsi, hanem a szeretet számít igazán.... :(

2020. nov. 6. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
15. De a szeretetből nem lehet pelenkákat stb venni. Nem olcsó bárhogy számoljuk.
2020. nov. 6. 13:50
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Én tisztában vagyok vele, csak leírtam hogy erre mi lesz a pasika válasza. :(

2020. nov. 6. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"A barátom gyereket szeretne , de én még nem érzem , hogy készen állnék rá...Mit tegyek?

Ha nem egyezek bele , elhagy (ebben biztos vagyok , nem csak fenyegetőzik ) ."

Ez már eleve undorító, lényegében rád erőlteti az akaratát egy olyan dologban ami máig a nőket terheli nagyobb felelősséggel. Abba azt hiszem bele se megyek hogy jelenleg milyen élethelyzetbe kinek a nyakára akarja a gyereket.

Mit tegyél? Hagyd el te előbb. De legalább védekezz duplán.

2020. nov. 6. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor elhagy, mi van akkor? Egyébként is az a valószínűbb, hogy szakítani fogtok, legyen akármilyen nagy a szerelem most meg jajj életem párja
2020. nov. 6. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Rettentő fiatalok vagytok még. Nem is éltetek. Aztán meg majd 3 év múlva eszébe jut, hogy ő még bulizna, tombolna, és lelép mellőled meg a gyerek mellől.

Ha ilyen miatt elhagy, zsarol, akkor nem is szeret igazán. Egy gyerek mindenképp 2 emberen múlik. Egyébként, 20 évesen en se akartam hallani a gyerekről. Majd 27-8 éves.koromra jött az érzés. Csakis akkor menj bele, ha késznek érzed magad

2020. nov. 6. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!