Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom gyereket szeretne , de én még nem érzem , hogy készen állnék rá...Mit tegyek?

Egy toxikus kapcsolat kezdete.
"Ha nem szülsz, ott hagylak!!!! Kit érdekelsz te, csak gyerek legyen!" Lefordítottam. Nem hangzik valami jól.

Magàhoz akar kötni.
Ha te nem àllsz rà kèszen akkor ne menj bele. Ezt nem lehet ràeröszakolni senkire.

Ha emiatt elhagy, akkor jobb is megszabadulni tőle. Ha ilyen választás elé állít, akkor nála nagy bajok vannak a toronyban! Először iskola, eljegyzés, összeköltözés, házasság, és a legutolsó a gyerek. El tud tartani egyetem mellett 3 embert? Melyikőtök szülei nyakára szülj, hagyd abba a tanulást?
Nem hiszem, hogy harmónikus kapcsolatban éltek, valószínűleg bántalmazó, és szerinte ezzel tud magához kötni.

Szerintem egyetlen életkorban vagy élethelyzetben sem jogos, hogy a szeretett nőt a semmibe vesszük egy még nem is létező gyerek miatt. De hát kinek mi.
Én biztosan elhagynám az ilyen zsarnokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!