Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretne gyereket, de én nem! Hogyan tovább?
Nem értem teljesen a kérdést... Meg azt sem hogy miért nem lehet őszintének lenni a másikkal? Félsz attól, hogy akkor elhagyna? Elhiszem, de nagyon nagy szemétség lenne, ha csak azért húznád az idejét, mert önző vagy.
Mondd el neki mindenképp és hagyd, hogy ő eldöntse, így is melletted akar lenni, vagy sem.
Off: Istenem, mi az, hogy önző, miért lenne önző? Nem akar gyereket, és? Attól nem biztos, hogy önző. Honnan tudjátok, hogy nem segít másoknak, ahol tud, vagy mondjuk nem jótékonykodik vagy önkéntes segítő valahol? De persze a korlátoltak szerint, ha nem szeretne szülővé válni, akkor csakis önző lehet :D
On: Nehéz ügy, mert szeretitek egymást, nem futó kaland. Vagy ő fog engedni, vagy te, de lényegtelen, mert egyikőtök mindenképpen boldogtalan lesz. Sajnos valóban elképzelhető, hogy szakítás lesz a vége. Egyet tehettek: megbeszélni mindent, előnyöket, hátrányokat stb. Tanácsot viszont ne kérjetek senkitől, látod, itt is mindenki ellened van, mert te nem akarsz gyereket...
Szerintem vele beszeld át
Sajnos te is látod, mivel nem ugyanarra vágytok, nem reális együtt maradni
Tudom, hogy szeretnél vele.sokáig együtt maradni, de jobb, ha előbb tisztázzátok ezt az egészet.
Már régen el kellett volna válnotok egymástól, nem húzogatni az időt.
A családról-utódról való lemondás egy tipikusan olyan probléma, amit nem, vagy csak nagyon nehezen lehet összeegyeztetni.
Azért írtam, hogy önző, mert egy szóval nem írta, hogy elmondta neki. Jesus, nem kéne rögtön támadni. Egyáltalán nem baj, hogy nem akar gyereket, viszont a párja szeretne. Ez egy kardinális kérdés. Na mindegy.
Viszont továbbra is azt mondom, hogy beszéljétek át még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!