Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm már házasságot és gyereket szeretne én meg nem?
Akkor váljatok el, és kész. Mi az, hogy ő 1-2 éven belül családot akar annak ellenére, hogy te nem? Ahhoz társ is kell, nem tudja?
Ne menj bele csak úgy, hogy te nem is szeretnéd még!
Megértelek téged is, és a barátnődet is.
Egyáltalán nincs azzal baj, hogy családot szeretne már, és azzal sincs baj, hogy te még nem szeretnél. Mindkettőtöknek igaza van, te ne tartsd föl őt, és ő se vigyen bele téged olyanba ami neked még korai.
Tudom milyen érzés amikor a párod mást akar, mi is épp ugyanebben a cipőben járunk, én mindig fiatalon szerettem volna szülni az első gyerekemet (<23), ő viszont még várna vele. Mi kompromisszumot kötöttünk, nem akartuk eldobni emiatt a 6 évet amit együtt töltöttünk eddig. Mindketten engedtünk egy kicsit az elképzeléseinkből.
Viszont azt hiszem ha csak 1 éve lennénk együtt akkor szétváltunk volna emiatt, mert 1 év kevés ahhoz, hogy ilyenről döntsetek. Szerintem ne húzd az idejét szegény lánynak, hadd élje úgy az életét ahogy ő azt eltervezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!