Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz az, hogy a legtöbb nő 25 fölött szeretne házasságot és gyereket? Ki az, aki nem? Miért?
Én nem szeretnék. Egyrészt olyan helyzetbe kerültünk sajnos egy ideje, hogy magunkat is alig tudjuk eltartani, de még csak nem is ez a legfőbb ok, mert álltunk már jobban is anyagilag és akkor sem akartam.
Nem érzem úgy, hogy jó anya tudnék lenni, nem bírom a gyerekeket, nem szeretek velük foglalkozni, nem tudok velük beszélgetni és egyáltalán nem vágyok sajátra. A legkevésbé sem vagyok anya típus.
Úgyhogy inkább nem vállalok gyereket csak azért, hogy legyen, ha amúgy tudom, hogy nem vagyok alkalmas anyának.
Elég meglepő azt olvasni, hogy sokan azért nem akarnak jelenleg gyermeket, családot, mert a legtöbb férfit hűtlennek titulálják. Persze, van nem kevés ilyen férfi is, de az ellenkezőjéből is akad nem kevés. Én pl sosem csaltam meg egyik barátnőmet sem, sőt az utolsó, akivel 5 évig voltam együtt, vele már gyereket is vállaltam volna. Sajna az élet nem így hozta. Most egyedül élek, szép a szemem, és jól főzök.. :D
A kérdésre visszatérve... Több olyan női ismerősöm is van, aki már elmúlt 30, és még nincs gyereke, de még párja sincs. Mindenáron gyereket akarnak, de nincs kivel, és már annyira görcsösen akarják, hogy pont emiatt nem sikerül nekik. Ettől függetlenül nem mondanám, hogy mindenki 25 felett akarna, mert elég megnézni az utcán babakocsit toló épphogy 20 éves anyukákat, akik mellett már nincs ott apuka, mert lelépett egy másik hasonló kaliberű csajjal.
29F
6: A hűtlen és a nem akar elköteleződni két külön dolog!
"babakocsit toló épphogy 20 éves anyukákat, akik mellett már nincs ott apuka, mert lelépett egy másik hasonló kaliberű csajjal. " - ez a nem akar elköteleződni verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!