Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem ért meg engem, ma összepakolt és lelépett. Szerintetek van értelme folytatni, vagy hagyjam? Mit javasoltok?
Lassan 4 éve leszünk együtt, ebből 2 évet laktunk albérletben. Előtte koliban, most meg hazaköltöztem a szüleimhez anyagi szempontból (megemelték volna a lakbért). Sokat van nálunk. Kitalálta, hogy venni akar egy környező vidéki városban házat aztán kocsit hitelre, amibe nekem is bele kell adnom a felét. Miközben jogsim sincs és rajta sem lesz semmi szerződésen a nevem. Pluszban kiadta, ha összeköltözünk, nekem heti hányszor és mikor kell főzni, mosni stb. Megmondtam neki, hogy nekem ez így nem tetszik, nincs ennyi pénzem, bármikor kirakhat így és szerintem az egész nem korrekt, így nem élnék ezzel az együttéléses lehetőséggel. Rögtön elkezd szidni, hogy én milyen kis izé semmirekellő vagyok, az anyámék nyakán élek, és ő miattam dolgozik, hogy nekem jó legyen. (Soha semmit nem adott, úgy tesz, mintha nekem ajándékozná a házat.lol.) És ha heti 3-4 napot együtt töltünk, néha nála alszom, az nem kapcsolat, akkor felejtsem el.
Próbált érzelmi zsarolással győzködni, végül összepakolt durcásan és elment. Úgy ment el, hogy én közben az online munkámat végeztem (hívásban voltam), amit nem tudok csak úgy félbehagyni. Esélyt sem hagyott.
Most Facen írkál, hogy gondoljam át még egyszer, ő kettőnkért dolgozik ennyit, és 2 év nem sok idő, annyi idő alatt visszafizetjük a kölcsönt, közben vennénk egy másikat, amit kiadnánk.
Sajnos én nem tudok pénzügyileg senkiben megbízni, hitelt sem akarok fizetni másnak (vagy saját névre felvenni), amit jól tud.
Kinőttétek egymást! A hitel nem jó! Soha ne hagyd befolyásolni magad! És figyelj a különvagyonod kialakítására!
Tapasztalat!
Penzed add be, na de szavad ne legyen, sot most is fogd be a szad ha nem tetszik az o otlete. Meg duzzogast is bevag meg ultimatumozik. Menekulj.
Nem kettotokert dolgozik, maga nevere akarja a kettotok altal betett penzt befektetni. At akar verni es meg manipulal is.
Felejtsd el, nehogy gyereket szulj egy ilyennek, aztan majd nezhetsz ha kirak a “kozos “lakasbol meg fizetheted adostarskent helyette a hitelt gy olyan ingatlanra ami nincs reszben sem a neveden...
Ha nem erti meg hogy a penzedert jogot is akarsz akkor idiota, ha meg erti ő csak nem igy akarja akkor meg kihasznal tehat szabadulj meg tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!