Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem ért meg engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem ért meg engem, ma összepakolt és lelépett. Szerintetek van értelme folytatni, vagy hagyjam? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve leszünk együtt, ebből 2 évet laktunk albérletben. Előtte koliban, most meg hazaköltöztem a szüleimhez anyagi szempontból (megemelték volna a lakbért). Sokat van nálunk. Kitalálta, hogy venni akar egy környező vidéki városban házat aztán kocsit hitelre, amibe nekem is bele kell adnom a felét. Miközben jogsim sincs és rajta sem lesz semmi szerződésen a nevem. Pluszban kiadta, ha összeköltözünk, nekem heti hányszor és mikor kell főzni, mosni stb. Megmondtam neki, hogy nekem ez így nem tetszik, nincs ennyi pénzem, bármikor kirakhat így és szerintem az egész nem korrekt, így nem élnék ezzel az együttéléses lehetőséggel. Rögtön elkezd szidni, hogy én milyen kis izé semmirekellő vagyok, az anyámék nyakán élek, és ő miattam dolgozik, hogy nekem jó legyen. (Soha semmit nem adott, úgy tesz, mintha nekem ajándékozná a házat.lol.) És ha heti 3-4 napot együtt töltünk, néha nála alszom, az nem kapcsolat, akkor felejtsem el.

Próbált érzelmi zsarolással győzködni, végül összepakolt durcásan és elment. Úgy ment el, hogy én közben az online munkámat végeztem (hívásban voltam), amit nem tudok csak úgy félbehagyni. Esélyt sem hagyott.

Most Facen írkál, hogy gondoljam át még egyszer, ő kettőnkért dolgozik ennyit, és 2 év nem sok idő, annyi idő alatt visszafizetjük a kölcsönt, közben vennénk egy másikat, amit kiadnánk.

Sajnos én nem tudok pénzügyileg senkiben megbízni, hitelt sem akarok fizetni másnak (vagy saját névre felvenni), amit jól tud.

2020. nov. 6. 00:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Naponta jön valami hasonló szintű kérdés. Bennem mindig felmerül: Egyáltalán, minek jöttök össze ilyen férfiakkal és miért nem dobjátok ki őket az első gyökérségnél? Ha meg erre gerjedtek páran, akkor miért hazudjátok azt, hogy normális férfira vágytok?
2020. nov. 6. 00:55
 2/12 anonim ***** válasza:
98%

Teljesen igazad van.

Mellesleg, aki nem átverni akar, az adna neked tulajdonjogot az ingatlanban a kért pénz arányában. És ezt ő maga ajánlaná föl.

2020. nov. 6. 00:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy most zsarol. Soha semmit egy ilyennel.
2020. nov. 6. 01:20
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

Kérlek nehogy visszamenj hozzá!! Ez a helyzet a Napnál is világosabb, sosem lenne (lett volna) jó párod, akire számíthatsz..főleg nem egy életen át.

Csak egy kérdésem van: nem látszott ezalatt a 4 év alatt egyszer sem, hogy mekkora egy tahó? Semmi red flag? Ez most derült ki róla? Azért kérdezem, mert hátha többen is olvassák a kérdést, és talán tudnak tanulni belőle, hogy mit kerüljenek el már a legelején.

2020. nov. 6. 02:49
 5/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ez a pasas szemét. Kész. Nincsen rá jobb szó. A kérdező kaparja ki a nagyságor úrnak a gesztenyét, és akkor még álljon folyvást haptákba, mert a nagyságos ténsúrnak így a kényelmes? Ba***a meg az anyját! És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy minden a nagyságos ténsúr nevén lenne. Pofám leszakad, milyen "férfi"társaim tudnak létezni, bakker...
2020. nov. 6. 04:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak be akarná magát biztositani egyébként nem kellesz.
2020. nov. 6. 05:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van, kérdező.

Mivel pedig ő hunyó, még a blöffölős durcizós elköltözése után is ő győzköd téged. Empàtia nulla, csak sajàt maga érdekli, és még hülyének is néz. Nekem is fura, hogy ez eddig nem derült ki, mert elég bicskanyitogató, amiket leírtál, kellett, hogy legyenek jelek. Az megint más kérdés, hogy esetleg nem akartad észrevenni a jeleket.

Ez egy parazita, és úgy állítja be direkt, mintha te lennél az.

B*sznám ki, mint macskàt...

Volt egy ilyen exem nekem is. Repült 1 èv után.

2020. nov. 6. 07:39
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg neki, hogy akkor vegyen el és csináljon neked egy gyereket. Egy házasságot és gyereket már 100-szor meggondol egy férfi (mert így ő is kiszolgáltatott lesz, nemcsak te) és ha 4 év alatt nem tudta eldönteni akar-e a gyereke anyjának, akkor sajnos bizttos hogy nem kellesz neki eléggé.
2020. nov. 6. 07:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Te is leírtad hogy érzelmileg akart zsarolni, nem férfi az ilyen hanem egy nagy 0, egy gyökér...

Ebbe a hitel dologba meg véletlenül se menj bele, főleg ne kezesnek, egy ismerősöm is így volt (nő) elment a barátjának kezesnek egy autóhoz de aztán szakítottak, és a csávó nem fizette a hitelt így vitték a kocsit is, az ismerősömnek meg mai napig nem lehet semmi a nevén mert vinné a bank és küldik a leveleket neki, pedig már több mint 12 éve történt az egész.

2020. nov. 6. 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, hadd menjen és vissza se jöjjön.
2020. nov. 6. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!