Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti munkahelyen jóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti munkahelyen jóban vagytok a nő kollégákkal? Lányok titeket ez aggasztana?

Figyelt kérdés

Párom 1 hónapja van új helyen és nagyon boldog, elújságolta, hogy végre vele korabeliekkel dolgozik (25-30) és végre vegyesen vannak fiúk-lányok is, akikkel tök jól kijön.

Nekem kicsit gyomoridegem lett ettől, mert félek, hogy ott összeismerkedik majd valakivel akihez esetleg elkezd vonzódni idővel, azért elég sok ilyenről hallani...

2 éve vagyunk együtt, a covidos időszak óta elég sok feszkó is van köztünk, költöznünk kellett új lakásba, aztán sokat voltunk összezárva, aztán a munkahelyváltás eléggé leszedálta őt és mindig kimerült volt...

Próbálom úgy felfogni, hogy most kezdünk rendeződni végre, örülök, hogy jól érzi bent magát és szeretnék jó barátnő lenni, hogy fel se merüljön a gondolat, hogy máshoz fordulna.

2020. nov. 5. 14:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Mi az oka annak hogy nem bízol benne?

Voltam ilyen cipőben” nem tudtam homokba dugni a fejem.

2020. nov. 5. 15:12
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát én csak azt tudom mondani, hogy ahány munkahelyen voltam, és mindkét nem képviseltette magát, ott MINDIG volt megcsalás, félrelépés, munkahelyi szex. Nem azt mondom, hogy mindenki, de bizony voltak.
2020. nov. 5. 15:17
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Az exem munkahelyére jött egy új kolleganő, hozzá korban közelálló.

Elmondta hogy hazafele utba esik neki (nem laktunk egyutt) es ha lekesi a buszt vagy valami hazavinne. A csajszirol azt mondta "hazas" de a ferje nem volt az ismerose es nehany hettel korabban meg a ferjezett neven volt fent facebookon akkor mar nem amikor ott dolgozott.

Kifejeztem a nem tetszesem,de akkor mar ismerosok voltak meg kovettek egymast lajkolgattak egymast mindenhol. Par nap mulva szakitott.

A csajszit egy honappal kesobb kirugtak, es lett egy pasija. Mindenkit torolt a kollegak kozul kiveve az exem.

Az exem allitja hogy semmi nem tortent meg nem beszelt vele,de multkor megis kiderult hogy ráirt miutan kirugtak hogy merre tovabb meg ilyenek.

Mostanában vissza akar kapni

Állitja hogy nem volt koze a csajnak a szakitashoz, de látjátok valami csak van a hatterben.

Nincs pozitiv tapasztalatom.

2020. nov. 5. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Én nő vagyok és jóban vagyok a férfi kollégáimmal, a férjem jóban van a női kollégáival. Én örülök annak, hogy jól érzi magát a munkahelyén, ismerem a kollégáit, jó fejek, ő is találkozott már az enyémekkel. Nem keverdünk gyakran, nem akarok az ő munkahelyi sörözéseire járni, mert 95%ban a munkáról dühöngenek, szóval ehhez inkább nem asszisztálok :D

Annak is örülök, hogy egy olyan fajta ember, aki nem a nemiszervet nézi a másikban, hanem az embert és hogy képes normális viszont ápolni az ellenkező nemmel akkor is, ha nem akar tőlük semmit.

Én teljesen alapnak tartom a vegyes társaságokat, azt pedig nem tudom befolyásolni, ha esetleg beleszeret másba ezért nem is vagyok hajlandó kattogni rajta. Őszintén szólva nem is érzem ennek a veszélyét, mert jó a kapcsolatunk.

2020. nov. 5. 15:24
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
14. Attól nem kell félned, hogy beleszeret a másikba, attól viszont igen, hogy megkívánják egymást.
2020. nov. 5. 15:28
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Lecserélni nem fog, max egy éjszakára.
2020. nov. 5. 15:29
 17/21 A kérdező kommentje:

#10es igen, úgy gondolom a te felfogásodat érdemes lenne nekemis eltanulnom, mert magamat menteném meg egy csomó idegességtől.

#11 sokkal inkább magamban nem bízom, mint benne. ez az egész arról szól (legalábbis a megérzéseimre alapozva), hogy úgy érzem, ha elhagyna, akkor mindent elvesztenék. sajnos elég ragaszkodós, kötődős típus vagyok, kapcsolatban hajlamos vagyok arról is megfeledkezni, hogy én ki vagyok, mert mindent a másik félre építek. magyarul akkor érzem magam egésznek, ha van mellettem valaki, én egyedül egy félnek érzem csak magam.

felfogásban próbálok a #14-es válaszolóval egyetérteni, igazából az összes eddigi és a jelenlegi munkahelyemen is jóban voltam mindkét nemmel, rendszeresen a fiúkkal jártam le cigizni és soha egyikre se tekintettem úgy, mint akitől bármi többet szeretnék. Sőt, legtöbbjüknek szintén barátnője volt és soha nem közeledtek felém, erre is próbálok gondolni, hogy remélhetőleg barátom is maximum ilyen viszonyt ápol bent a kollégákkal.

2020. nov. 5. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

Jóban vagyok női kollégával munkahelyen, de csak egyel, mármint jobban.. nem fuvarozgatom, nem ülünk be iszogatni sem sehova, ha úgy tudjuk intézni egyszerre héba-hóba egy hosszabb szünetet megoldjuk. Aztán mindenki megy a dolgára, ezt semmivel nem lehet kiküszöbölni.

Vagy lebukik, vagy nem.

2020. nov. 5. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
85%

15 Nem aggaszt. Nem olyan embernek ismerem, aki valami vonzalom miatt felrúgná a közös életünket. Tudom, hogy manapság nem divat, de én bízom benne, soha nem adott okot arra, hogy ne tegyem. Egész életében voltak női haverjai, barátai, szerintem tudja kezelni a dolgokat. Én is találkozom az életem során vonzó emberekkel, na és? Nem lépek semmit és pikkpakk elmúlik, ez csak döntés kérdése. Ha meg pofára esek, akkor simán túl fogok rajta lépni mint sokkal rosszabb dolgokon is. Én inkább megijedek, mint, hogy féljek és mérgezzem a magam és a kapcsolatom a félelmeimmel.. De persze kinek mi, mindenki éljen a saját belátása szerint :)

14es vagyok

2020. nov. 5. 15:43
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

"végre vegyesen vannak fiúk-lányok is"

Neki eddig a nők vagy a férfiak hiányoztak?

2020. nov. 5. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!