Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a pasim, de úgy érzem, nem elég sikeres. Szóvá lehet ezt tenni?
Én vagyok aki valamivel többet keres és 150-et rak félre: én is fizetek fundamentát, az havi 20. Fizetek lakáshitelt én is BP-n. Gyerektartás valóban jó nagy pluszköltség.
Ennek ellenére érdemes lenne átnéznie, hogy pl kajára mi megy el, mert iszonyat pénzek tudnak kifolyni, én is csak akkor realizáltam, amikor elkeztem egy hónapig minden költésem felírni.
A párod céljai nem irreálisak, de nem holnap fognak megvalósulni. Ahhoz kéne spóroljon és okosan befektessen, hogy a pénze dolgozzon helyette a háttérben. Te tudod milyen a pénzköltési kultúrája, érdemes lenne ilyen irányba terelni őt. Tanuljon akár Youtube-on egy kis pénzkezelési technikát, rengeteg jó csatorna van erre.
De egyhelyben sóhajtozni nem fogja előre vinni.
400-ból nem tud félretenni?
Van aki 200 alatt keres, hitel, gyerektartás,kaja,lakás,kocsit tart fent ennyiből, egyedül... (a többség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!