Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a pasim, de úgy érzem, nem elég sikeres. Szóvá lehet ezt tenni?
Hát csak így, mondhatni öncélúan nem tenném szóvá neki. Viszont amikor pl felmerül benne, hogy mittudomén, a Rózsa dombon vágyik egy panorámás villára, akkor mondhatod neki, hogy az azért nem történik meg az átlagemberrel csak úgy magától, ha tényleg ez a célja, akkor próbáljon meg tenni is érte valamit. Pl váltson pályát, képezze ki magát, és legyen belőle is népszerű gázszerelő.
Mondjuk ha neki nincs belső igénye a nagy karrierre, meg hogy elvigyen nyaralni, akkor csinálhatsz akármit, mondhatod bárhogy, nem lesz eredménye, legfeljebb ha direktben kijelented neki így, hogy számodra nem elég sikeres, még potenciaproblémákat is okozol nála és csak megbántódik.
Nincs kocsija? Ez a legnagyobb bajod vele?
Én páromnak sem volt, engem nem zavart.
Mit dolgozik? (Csak azért hogy merre tudná magát képezni)
Esetleg megkérdezhetnéd hogy mire gyűjt? Kitanulna egy új szakmát? Ez is jó cél ha pénzt akar.
Vagy. Nálunk is nekem kellett lépni nőként hogy több pénzünk legyen, és hogy el tudjunk menni ide-oda, mivel benne még ennyi húzóerő sem volt akkor. Ha amúgy azt érzed hogy neked megérné vele maradnod, akkor én nem szakítanék ennyi miatt, idő kérdése ugye minden, nagyon nehéz egyről a kettőre váltani.
14. A legjobb barátom huszonévesen 450 ezret keres és ő 3 év alatt 7 millió forintot spórolt. És még ezen felül vett egy 1 millió forintos macbookot és egy 1 millió forintos motort, amiket szintén bármikor pénzzé tehet.
Szóval a hiba a barátod készülékében van, ha ennyire kifolyik a kezei közül a pénz.
Én kezdő pedagógusként 130-at kapok, és abból kell fizetni lakbért, rezsit, kaját stb. szóval a 400 nekem álom lenne... nem értem miér nem elég neki a 400, ha dolgozol te is.
Többi választ nem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!