Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők,lányok ti tolerálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,lányok ti tolerálnátok ha a párotok külföldre járna vadászni?Vagy mennétek vele inkább?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 15:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%

"Igeeeeen, biztos szakítanál vele csak emiatt."

Onnantól kezdve, hogy kiderült, hogy vadászik, már nem lenne álmaim pasija. Az ugyanis külső ÉS belső tulajdonságokból áll össze. Talán nem magadból kellene kiindulni.

2020. nov. 4. 17:22
 12/30 Sunshinedoll ***** válasza:
81%
Énsemmiképp nem tolerálnám, hogy a párom vadászni jár.
2020. nov. 4. 17:26
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem járnék vadász csávóval. Akkor sem, ha minden másban tökéletes lenne. De ez alapján nem valószínű, hogy sok más dologban passzolnánk.
2020. nov. 4. 18:17
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Ez roppant életszerű, hogy "együtt vagyunk hónapok óta", és nem tudom addig hogy mi a hobbija és mi a véleménye, beállítottsága ilyen dolgokkal kapcsolatban.

Tehát nem tudok róla semmit. Miért és hogyan lennék "együtt hónapok óta" egy vadidegen emberrel, és mi alapján lenne "álmaim pasija" valaki, akiről semmit nem tudok?

Az meg természetes, hogy vannak "szarabb alakokkal" nők, ugyanis a nők és a férfiak között is vannak khm.... "érdekes" "emberek" sajnos.

2020. nov. 5. 09:50
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnék olyan emberrel párkapcsolatban élni, aki a vadászatot pártolja.

De most ez nem is lényeg. Természetesen mennék vele, legfeljebb ha engem nem érdekel az ő időtöltése, akkor addig mást csinálnék, világot látnék. Ha anyagilag meg tudja engedni ezt a "hobbit" és nem minden szabad ideje erre megy el, akkor nem volna kifogásom.

2020. nov. 8. 22:05
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

Elobb engednem krvazni, mint suttyo modon penzert gyilkolni.

Akik a vadgazdalkodas miatt a tulszaporodast nem engedik a vadak erdekeben, vagy akik igy szerzik a betevo elelmuket, azokat nem sorolom ide. Mindenki mas egy fostalicska.

2020. nov. 9. 02:26
 17/30 anonim ***** válasza:
50%
Én azért feltételezem hogy a vadászengedélyeket úgy adják ki, hogy az összhangban legyen a vadgazdálkodási szempontokkal. Mersze megértem hogy itt mindenki aki elítéli a vadászatot az vegán állatbarát, de az nyilván szintén vegánokkal keresi a kapcsolatot, akik meg jellemzően nem vadásznak. És hogy mennyire életszerű hogy hónapok óta együtt vagy valakivel és nem tudod mi a hobbija? Hát ha eddig nem is volt, most az újabb korlátozások után az lesz, mivel most sokan nem fogják tudni űzni azok jelentős részét.
2020. nov. 9. 14:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz feltétlenül vegán állatbarátnak lenni, hogy valaki elítélje az állatok hobbi célból történő gyilkolászását.

Az meg, hogy most a korlátozások miatt nem tudja űzni a hobbiját, még mindig nem magyarázza, hogy miért jönnék úgy össze valakivel, hogy nem tudok róla semmit, nem ismerem.

2020. nov. 9. 14:38
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
18 csak vegán állatbarát lehet, mivel értelemszerűen az állatok fogságban tartását és védtelen helyzetben levő állatok intézményesített lemészárlását is el kell hogy ítélje, és persze a húsuk el nem fogyasztásával szolidaritást kell vállalnia. Minden más esetben csak üres hiszti az egész.
2020. nov. 9. 14:52
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
#18 amit pedig valaki nem végez mondjuk egy évig, arról bizony lehet (persze csak lehet), hogy nem is fog beszélni neked, mert egyszerűen nem jut eszébe. Én pl. nem járok táncolni egy ideje, így nem is szoktam megemlíteni mint hobbit.
2020. nov. 9. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!