Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális, hogy egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy egész nap zaklat a feleségem?

Figyelt kérdés
Két hónapja született a babánk, de azóta minden nap óránként képeket küldözget nekem róla, ami nem is lenne baj, viszont folyton fel is hív... Én dolgozom, ő meg ilyenekkel hívogat, hogy éppen milyen cukin nézett egy játékra, vagy milyen jót aludt. Ez mennyire normális friss szülőknél? Már lenémítottam a telefonomat, de akkor meg megsértődik, ha nem veszem fel.
2020. nov. 4. 11:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem is azzal van a probléma, hogy képet küld, annak örülök, csak azzal, hogy napi többször hívogat, úgy, hogy semmi különös nem történt. Én is szeretnék otthon lenni, meg nem lemaradni dolgokról, de sajnos dolgozni kell.
2020. nov. 4. 13:57
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Azért... szerintem ha születik egy baba, akkor az lenne a normális, hogy a szülőket érdekli is. Szomorú ezt olvasni.

Értem én, hogy dolgozni kell, de fura hogy ennyivel fontosabb a munka.

2020. nov. 4. 14:23
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
A párom egész laza helyen dolgozik, de azért hamar elküldenék, ha egész nap a fülén lógna a telefon, ès magánhívásokat intézne. A munkahelyen azért van bent, hogy dolgozzon. Fontos a munka, bár ha kirúgják, akkor nézegetheti a babát egész nap , amíg a segélyt várja...
2020. nov. 4. 23:40
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Épp erről írok, nekem fura hogy valakinek fontosabb egy ilyen intoleráns melóhely, mint a saját gyereke. :)

2020. nov. 5. 09:56
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Intoleráns munkahely??? Nincs olyan munkáltató aki azért fizetne neked, hogy a pároddal beszélgess telefonon. Ő azért fizet, hogy dolgozz. Meg van a helye a munkának és a családnak is. Egy felnőttnek illik ezt tudnia, és a helyén kezelnie.
2020. nov. 5. 10:18
 16/22 anonim ***** válasza:
8%

Érdekes, az én munkahelyemen belefér napi néhány telefonhívás, és képek küldözgetése.... ha a fennmaradó időben elkészülnek a feladatok akkor a kutyát nem érdekli hogy kivel kommunikálok napközben. Nem mindenki börtönben/oviban tölti a napját ahol szigorúan tilos olyasmire gondolni is, ami nem a szent meló. :D

Sőt, ha valakinek frissen született a babája, akkor extra toleránsak. Szerintem ez lenne az alap.

Csak sokan jobban ragaszkodnak a rabszolgatartó melójukhoz, mint a családjukhoz, erről beszélek hogy nekem ez elég fura hozzáállás továbbra is. :)

2020. nov. 5. 10:23
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Az én munkahelyemen norma van amit teljesíteni kell. Telefont elő sem lehet venni bent, nem hogy telefonálni. Igaza van 15. A munkahely a munkáról szól nem telefonálgatásról. Nyilván ha 1szer kimegy az ember ok de 100szor azért már na
2020. nov. 5. 10:45
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként azok, akik bemennek melózni, és fél óránként-óránként telefonálnak a párjukkal, azok hogyan haladnak normálisan a munkájukkal? (Persze, ha nem láblógatás a munka.) Vagy hogyan vannak kapcsolatban a munkatársakkal? Én nem tudom elképzelni, hogy bent vagyok 8 óràt, és minden szabad percemben a párommal telefonáljak.. Egyáltalán, mit lehet annyit beszélni? Oké, hogy újszülött meg minden, de óránként helyzetjelentès, hogy “még mindig alszik” vagy “épp most evett”? A képküldès még oké, mert megnézem fél perc alatt. Szeretem a páromat és a gyermekemet, kíváncsi vagyok ràjuk, érdekel mi van velük. Viszont szerencsére nem vagyunk összenőve, más emberekkel is szeretek beszélgetni, a saját kis dolgaimmal foglalkozni, nem 0-24-ben csak egyetlen egy emberrel trécselni...
2020. nov. 5. 23:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Hol volt szó arról, hogy fél óránként telefonálna bárki? A kérdező annyit írt, hogy "napi többször"...

2020. nov. 6. 08:17
 20/22 anonim ***** válasza:
45%
Igaz, a kérdezőt nem fèl óránként, hanem óránként hívja a párja. (Leírás, első mondat.)
2020. nov. 6. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!