Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogok a férfiak ilyen nők mellett, tehát nekik tényleg nem számít a külső?
Figyelt kérdés
Teljesen átlagos férfiak olyan nőkkel vannak a buszon gyerekkel vagy gyerek nélkül, hogy csak nézek..nem értem hogy tudnak hozzájuk vonzódni.. az egy dolog hogy kövérek... igénytelenek... rövid zsíros haj, ruházat borzalom stb..
Van duci kövér nő aki nagyon vonzó de azért mert igényes.. szép egyenes haj, smink stb.
Férfiaknak tényleg ilyen nők vonzóak..
Vannak ilyen haverjaim, elhízott nem vonzó férfiak nekik nem hogy átlagos de még ilyen kövér hozzá hasonló igénytelen nő sem jut
2020. nov. 3. 19:44
11/14 anonim válasza:
És ezek a férfiak mind úgy néznek ki, mint Chris Evans, vagy abba nem gondolsz bele, hogy a nőnek sem biztos, hogy tetszik a pasas?
12/14 anonim válasza:
Nem tudom ki az a Krisz, de le is szrom. :) Szóval én nem a tv-ben élek, elnézést. Ezek engem nem villanyoznak fel.
13/14 anonim válasza:
Sajnálom, hogy google-öd sincs. Vagy legalább bing. :(
14/14 anonim válasza:
A google nem az enyém, s annyira sem méltatom a véleményed mint egy "nő" véleményét h rákeressek h is néz ki az a bábu. Jó az neked, tök mind1 h fatökü vagy félkezű, neked jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!