Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogok a férfiak ilyen nők mellett, tehát nekik tényleg nem számít a külső?
Teljesen átlagos férfiak olyan nőkkel vannak a buszon gyerekkel vagy gyerek nélkül, hogy csak nézek..nem értem hogy tudnak hozzájuk vonzódni.. az egy dolog hogy kövérek... igénytelenek... rövid zsíros haj, ruházat borzalom stb..
Van duci kövér nő aki nagyon vonzó de azért mert igényes.. szép egyenes haj, smink stb.
Férfiaknak tényleg ilyen nők vonzóak..
Vannak ilyen haverjaim, elhízott nem vonzó férfiak nekik nem hogy átlagos de még ilyen kövér hozzá hasonló igénytelen nő sem jut
Szerintem fontos volna nekik hogy a feleségük hogy néz ki csak nem akarják bántani őket.
Vagy sokszor a pasi is olyan igénytelen hogy nem csoda ha mellette a nő is az.
Amúgy szerintem aki igényes, figyel a külsejére, az a gyerek után is figyelni fog, max nem azonnal. szülés után nekem se a diéta és a körömlakk volt azt első dolgom...6 év kellett hogy összeszedjem magam...a férjem türelemmel kivárta ezt. Addig meg valószínű engem is a fenti kategóriába soroltál volna.
A nagyon kicsivel átlag alatti, az átlagos, és az átlagon felüli nők a férfiak felső 10%-ának, az alfahímeknek a farkain f-szkörhintáznak, és vannak annyira ostobák, hogy azt hiszik, hogy majd csak megfognak hosszútávra egy alfahímet, ezért aztán eszük ágában sincs még csak szóba sem állni egy átlagos faszival.
Legalábbis 40 éves korig. Akkorra talán már felfogják, hogy egy alfahímet megtartani semmi esélyük, mert mégis miért kötelezné el magát bárki mellett egy olyan fickó, aki bárkit megdughat.
Így aztán nincs más választása az átlagjózsiknak, mint leállni mindenféle szakadvány tróger trampli nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!