Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők Nektek mi a szimpatikusabb?
Az utcán a párotokkal sétáltok és sértő megjegyzéseket tesznek rátok!
1. A pasitoknak elszáll az agya és leáll keménykedni,
(Az eset végkifejlete bizonytalan)
2. Vagy csendbe marad és továbbsétál veled, nem csinál cirkuszt.
attól függ mert ha csak 1x szólnak be,az még lehet hogy elmegy barátom füle mellett,viszont ha többször,akkor az elsőt választom,de azért nem kell mindjárt verekedni,de ha odáig fajulna a dolog...nem féltem a pasimat:)
18/L
22:28!
Ha csak egyszer szólnak be azt, hogy éli meg a barátod, hogy viselkedik?
Nálunk tuti az 1. lenne, a barátom elég agresszív, de nem is baj, annyi az idióta mostanában. Nekem inkább az 1. tetszik, de persze van amikor jobb, de inkább nem csinál a srác belőle nagy ügyet. (pl. cigók esetében...késelés nem kell)Egyik ismerősömmel ez történt. Beszóltak a lánynak, aki vele volt, és hát ő meg visszaszólt, erre megszúrták. A csaj hívni akarta a rendőrséget, őt meg hasbarúgták..szal nem sült el vlmi jól.
Amúgy én nagyon féltem a barátomat, nem bocsájtanám meg magamnak, ha miattam vlmi baja esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!