Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar változtatni. Eddig miért voltam neki így jó?
Metálos csaj vagyok, több éve bakanycsban, fűzőben, hosszú szoknyákban járok, metált hallgatok. Pár hónappal ez előtt összejöttem egy sráccal. Ő az első olyan barátom aki nem rocker, de gondoltam, miért ne próbálnánk meg együtt, mert helyesm meg intelligensnek tűnt, elhalmozott bókokkal.
Mostanság viszont azt veszem észre hogy át akar nevelni. Megjegyzéseket tesz hogy olyan nőietlen, hogy csipkést meg fűzőt hordok... elég nonszensz. Átlagos, plázacica csinibabákat mutogat nekem, hogy milyen jó rajta ez meg ez a cucc. Legutóbb eltűnt egy csomó zene a gépemről, és erős a gyanúm hogy ő szedte le.
Miért akar átnevelni? Ha a kapcsolat elején már látta, hogy ilyen vagyok, most hirtelen miért baj neki? Mégis hogyan gondolja, hogy most az ő kedvéért más ember leszek, hirtelen megutálom azt amit már tíz éve szeretek?
Mit csináljak?
25/L
ha a barátod ennyire odavan a plázacicás szarokért, akkor miért nem egy plázacicát választott helyetted? meg mi az, hogy leszól a dolgaidért? magam se vagyok metálos, meg rocker, de szerintem a fűző abszolút nőies dolog, sőt! kiemeli a női test formáját. (bár nagyon szorosra kötni se jó) meg a csipkés cuccok! mi az, hogy ezek nem nőiesek? miért, ő ilyeneket csak férfiakon lát?
ne változtass magadon. ha szeret, így kell hogy szeressen téged, ahogy vagy.
az első válaszolónak meg azt mondanám, hogy túlzottan védi a saját kis világát, mindenkire agresszívan támad aki másképp látja a dolgokat, emellett kissé felsőbbrendűnek gondolja magát a többieknél. lehet hogy 17 évesen tökre érett vagy, de elárulom neked, egy igazán érett ember biztosan nem gondolkodik így, ahogy te.
a barátod hülye...
én sem szólok bele hogyan öltözik a barátnőm és mi a ráknak akar egy plázacicát?? kell az a halálnak!!! Légy önmagad ne változz meg jó vagy úgyis.
NEM A RUHA TESZI AZ EMBERT!!!
am Ozzy Osbourne-nak is van családja kicsit furcsa de van és szeretik egymást pedig ő is eléggé furcsa egy hapi:D
Nem védem az elsőt, de 25 évesen már benőhetne a fejed lágya, mint ilyen ruhákat hordasz. Azért hordasz ilyeneket, mert nem látod, hogy milyen szép lennél egy normális ruhában és a párod látja ezt. Azért szeretné, hogy te is levedd a bakancsot, mert szeretne mutogatni mindenkinek, de egy 25 éves bakancsos lány,aki nem találta még meg a saját stílusát és életét, nem az a családalapítós típus. Így nem is valószínű, hogy lesz majd férjed, vagy komolya kapcsolatod.
egy volt punkos lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!