Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok a sovány cingár csávokat vagy a kigyurt izmos csávókat szeretik?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 17:17
3/17 anonim válasza:
sovány izmost vagy kigyúrt cingárt
4/17 anonim válasza:
Mindegy. Ha megfog valamivel, akkor tök lényegtelen milyen a testalkata.LEgalábbis nekem.
5/17 anonim válasza:
A jó fej csávókat. A többi csak utána.
6/17 anonim válasza:
Legyen férfias testalkata, de ne legyen az a nagyon kigyúrt típus. De érezzem magam biztonságban mellette, ne úgy, mint egy kis cérnaszál mellett. :)
7/17 anonim válasza:
huhúú én emiatt nagyot koppantam.tetszett egy csajszi akiről köztudott volt hogy bukik az izomkolosszusokra.éppen kapcsolatban volt de én hosszú időn keresztűl vártam és vártam hogy mikor lesz szabad.Ezalatt az idő alatt tisztességesen kigyúrtam magam(jóhát azelőtt is jó kondiban voltam csak nem olyan látványosan)
mikor azonban szakított az izmos csávójával-nos nem a legszebben váltak el- megfogadta hogy végleg befejezte az ilyen izompacsirta állatokkal és inkább a gyengéd szépfiúk felé fog nyitni
8/17 anonim válasza:
hát semmikép cingár kis gyerekeket ..legyen sportos de egészségesen ne az aki teletömi magát minden szarral és azt álltija hogy az tiszta izom... és vicces legyen ez a lényeg
9/17 anonim válasza:
én a vékonyakra, de azért anorexiás ne legyen 22
10/17 beetlejuice válasza:
Kigyúrt az semmiképp se legyen, nekem inkább a vékonyak jönnek be, az se baj ha kifejezetten sovány, de a normál testalkatúak is tetszenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!