Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legnagyobb hibája a párotoknak?
Az ilyen "nincs hibája, minden hibájával szeretem" stb. stílusú kommenteket mellőzzük légyszi. Én is szeretem a párom, de senki nem tökéletes.
Példaként, nekem a párom legnagyobb hibája, hogy konfliktuskerülő, és inkább kummant, minthogy megmondja az igazat. Nagy dolgokban nem hazudik, amik érintik a kapcsolatot túlzottan, de azért sokszor bántó.
Ha megerőltetem magam, ezek jutnak eszembe
- szétszórt
- néha ügyetlen, a gyakorlati érzéke nincs a topon
- Ha nem vágod a fejéhez, amit rosszul csinál, nem változtat a saját viselkedésén, habitusán. De ha rávilágít az ember a hibáira, és észérvekkel megindokolja, akkor igyekszik fejlődni.
- pocsékok és fárasztóak a szóviccei
Köszi a sok választ, szuperek vagytok :) nálunk a konfliktuskerülésen kívül még annyi a gond, hogy szexben szintén kevesebb az igénye mint nekem, de nem hatalmas a különbség (neki heti 1 max 2x elég, nekem 3-4 lenne ideális), szóval nem rugózok ezen.
Házimunka szintén nehezen indult, hogy meglássa a dolgokat ő is amiket meg kell csinálni, de már tök ügyesen észreveszi, ha mosni kell meg ilyesmi. :) És nem, nem papucsként van nevelve, de ugyanannyit dolgozunk, ezt is megosztjuk.
Sokszor ő is ingerült tud lenni, főleg ha vitatkozás van. Ilyenkor felemeli a hangját, amit nagyon nem szeretek, de már sokszor tud higgadt maradni, tehát ebben is fejlődik.
Ja és csámcsog. De nagyon. :D Eleinte cukinak tartottam, mostmár néha idegesít.
Ezen kívül viszont a világ legkedvesebb, legodaadóbb párja, mindennél jobban szeretem és tudom, hogy nekem is sok szar tulajdonságom van, amiken próbálok változtatni.
Ő amúgy 24 éves.
Itt is ugyanez. Nagyon szeretem őt, számomra ő az igazi, szóval nem szidni akarok itt.
Viszont nála is megfigyelhető, hogy időnként füllent, mert nem meri megmondani nekem az igazat.
- munkamániás
- néha kioktató stílusban beszél ha szerinte valamit nem úgy csinálok ahogy az jó. A stílus maga nem bántó, kedves hangnemben mondja de én egy perc alatt a plafonon vagyok tőle
Feledékeny, sokszor elfelejti, mit meséltem neki.
Utálom, hogy mikor velem van, akkor is gyakran a telefont nyomkodja. (Próbál leszokni, tényleg javult is már.)
Haha, csak úgy záporoznak a válaszok, és mind 100 %ban hasznos. :D
7es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!