Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legnagyobb hibája a párotoknak?
Az ilyen "nincs hibája, minden hibájával szeretem" stb. stílusú kommenteket mellőzzük légyszi. Én is szeretem a párom, de senki nem tökéletes.
Példaként, nekem a párom legnagyobb hibája, hogy konfliktuskerülő, és inkább kummant, minthogy megmondja az igazat. Nagy dolgokban nem hazudik, amik érintik a kapcsolatot túlzottan, de azért sokszor bántó.
- munkakerülő
- nem lehet vele megbeszélni a dolgokat mert végig se hallgat
- nem segít semmilyen házimunkában sem
20L
- nem tud bánni a pénzzel
- nem beszél az érzéseiről
- szintén sokszor "kummant"
- sokszor gyerekesen viselkedik..
30 éves
Engem az zavar a legjobban,hogy nagyon csúnyán beszél velem is.
Ismerem a családját és náluk ez a normális.Úgy beszélnek egymással mint a kutyával.
Párom próbál normálisan beszélni velem de azért elég gyakran előjön ez a stílus.
Csak kellemetlen amikor valaki meghallja és szóvá teszi,hogy miért hagyom ezt.
Pedig nem hagyom csak nem lehet valakit "átnevelni" egyik napról a másikra.
Túl sokat beszél. Pl. Képes bármelyik üzletben 10 percet beszélgetni az eladóval vagy bárhol.
Ja, én vagyok a lány.
-Nagyon sok idot felemeszt a hobbija
-Vannak problémai azzal hogy mennyit iszik (nem taccsreszegre csak gyakran)
Néha erősebb hangulatingadozásai vannak, de már tudom kezelni.
Néha apró dolgokban feledékeny, de nem vészes.
Kevesebb kicsit az igénye a szexre, mint nekem, de a minőség sokat javult.
Néha a kominikáció nem a legjobb, de végül mindig megértjük egymást.
Igy hirtelen ennyi.
N
Néha nehéz vele problémát megoldani, mert úgyis azzal kezd, hogy hárít. Aztán mindig közbevág ha én beszélek, míg végül jól felhúzom magam.
5 év után viszont eljutottunk oda, hogy apróságok miatt is tud bocsánatot kérni.
Az én párom is konfliktuskerülő, főleg másokkal, nem szívesen mond nemet, és emiatt sokszor madárnak nézik. Még egy nagy hibája, hogy kocka, rengeteget játszik, van, hogy a boltból vagy az edzőteremből miatta kell sietni haza, hogy "felszedhesse a buff-okat" WOW-ban...
Ezeket leszámítva nagyon jó társ, végtelenül jószívű, szorgalmas, kellemesen beteg humorú, sokmindenre kapható (már ha nincs éppen raid a wowban) és jól is néz ki. Bocsánat, nem bírtam ki, hogy csak rosszat írjak róla. :D
- cigizik
- állandóan meggondolja magát mindennel kapcsolatban (többnyire csak úgy)
- ha valami bánt, sokszor nem vesz komolyan, például ha 2 percnél tovább haragszom rá, akkor az már "hiszti"
Ezeken kívül szerencsére minden más rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!