Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nem bocsájtanátok meg soha a párotoknak? És mi volt a legnagyobb áldozat részetekről, mekkora súlyú vétket néztetek el?
"Az emberek nem változnak"
De egy jó társ tud úgy alkalmazkodni a párjához h az változó hatású legyen :)
A kérdésre válaszolva az adott emberen, az adott kapcsolaton múlik. Részemről az volt a legnagyobb vétke amit megbocsájtottam h egyszer pofán vágott :D
A megcsalást, viszont azt soha.
A legnagyobb amit elnéztem neki az volt, mikor megtudtam, hogy füvezett, és hogy újra szeretné. Ezzel nem is lenne gondom, akkor hogyha amúgy nem lenne sportember.
Akkor mondtam azt, hogy vagy én, vagy a fű.
Engem választott.
Egyébként nem drámázok sokat, megvan a pont, ahonnan már mindegy mit csinál, úgysem lesz jó.
Engem megcsalt az exem, vagyis velem csalta a barátját, de én erről csak akkor értesültem, amikor az a másik kidobta... én megbocsájtottam neki, de ezután csak megromlott minden, szerintem nem is szeretett a fél év alatt csak kihasznált. Nem is hogy megbocsájtottam neki, hanem én könyörögtem vissza magam... egy barom vagyok, de én nagyon szerettem.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!