Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Profi taktikusokat kérdezem, hogy érhető el, hogy a férfi, aki csak lefektetni akarja a nőt, végül ő legyen úgymond az "áldozat"?
ez tényleg nehéz egy picit..
nekem is volt egy ilyen pasi, kacérkodtam vele jó sokáig, aztán meg elutasitottam azzal, hogy ne higgye hogy mindenkit megkaphat.
nehéz azt az érzést kelteni bennük hogy ők az áldozatok, mert egyszerüen nem érdekli őket semmi, nem érdeklik az érzelmeid.
20
hát sztem az ilyen pasikat a szexel tudod a kezedben tartani.jól mondták előttem,legyél felejthetetlen,nyújts neki vmi olyan élményt amit csak tőled kaphat ;) utána biztosítsd arról h életed 1ik legjobb menetét élted át vele,és dícsérd agyon.aztán ha legközelebb keres,ne visszautasítsd hanem csak simán mond azt h most épp nem érsz rá(nem kell az orrára kötnöd h miért).mond neki h majd hamarosan keresed.pár nap múlva felhívod,és meginvitálod 1 spontán menetre.
a lényeg h te irányíts,te szabd meg h mikor és hol.te diktálj.és ha elég ügyes vagy,sikerül kialakítanod egyfajta "függőséget" benne irányodba.
Aztán amikor már érzed h lételme vagy,na akkor kell viszlátot mondani lehetőleg egy kész helyzetben.
Hidd el ezek a pasi a szexért bármire hajlandóak.Ha megadod nekik amire vágynak,onnan már te leszel számára a tökéletes nő ;)
Persze ha érzelmeket viszel bele mindez kivitelezhetetlen.
sztem nem jó ötlet belemenni a szexbe.
1) eléri amit akar
2) lehet hogy akármilyen felejthetetlen voltál, csak egy alkalmat akar, és akkor megint te leszel az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!