Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lekezelő velem állandóan a párom?
35/F vagyok. A velem egykorú párom állandóan elégedetlen, nagyjából mindennel. Nekem tartozásaim vannak rokonaim felé, ugyanis csak így tudtam saját lakást venni, hál' istennek, hogy nem kellett banki hitelhez folyamodnom. Ő azonban annyit lát az egészből, hogy "áll az életünk" mert mert én ilyenre pazarlom a pénzt, hogy törlesztek. Nem is érti, hogy miért kell megadnom a tartozást testvérnek/szülőnek, ő is kapott lakást a szüleitől és nem kellett kifizetnie. Meg miért nem veszek egy jobb autót, mert a mostani majd' szétesik alattam. Mondtam, hogy mindennek megvan a maga ideje, mondtam, hogy 2-3 éven belül tuti össze tudok gyűjteni egy új autóra. Szerinte ezzel én milyen negatív vagyok hogy ilyen távlatokban gondolkozok, ezért nem sikerül soha semmi nekem, mert nem vonzom be a jót.
Én egyébként egyáltalán nem érzem, hogy állna az életem! Hétfőtől vasárnapig dolgozok, a főállásom mellett folyton maszekolok, idejét sem tudom mikor telt el az életemből egyetlen nap is munka nélkül. 1-1,5 havonta össze tudom szedni a pénzt egy nagyobb dologra is: mosógép, étkező garnitúra, rolók az ablakokra....de max ennyi fér bele. Őszerinte áll az életünk.
Nem tehetek róla, hogy azzal, hogy neki a feneke alá raktak a szülei egy bebútorozott fullos lakást, autót stb. ő ezzel 20 év előnyre tett szert, amit én nem tudok behozni egyszerűen.
Szerintetek van jövője ennek, hogy ilyen lekezelően viselkedik? Jobbra vágyik, és csak én maradtam így a biológiai órája végére? Persze elmondja, hogy ő mennyire értékeli az élet apró örömeit, de azért hetente egyszer biztos hogy kiesik ebből a szerepéből.
"A gyerekkel napi szinten nyaggat hogy mikor csinálunk már kisbabát?"
Csak úgy érdeklődésből, mióta hitegeted? Meg miért? Ha nem jó neked vele, nem szereted, nem akarsz tőle gyereket, akkor miért teszed tönkre az életét? Miért veszed el tőle a gyerekvállalás, a családalapítás lehetőségét?
Ha ezeket a dolgokat párterápián se lehet megbeszélni akkor lehet nincs jövő.
Azzal hogy elkényeztették, elvárásai megnőttek.
Nem húzom az idejét, én is szeretnék gyereket. De ezek a hülyeségei meg szélsőséges megnyilvánulásai elbizonytalanítanak.
Igen, szerintem is pontosan fogalmaztál: "elkényeztették, elvárásai megnőttek."
Főleg az exférje kényeztette el, amikor megismertem félelemetes pénzösszegekkel dobálózott fejben. Pl.: "jujj, te kancsós tisztított vizet iszol? Sebaj, ezt le fogjuk cserélni. Egy normális víztisztító 200 ezernél kezdődik".
Azóta már szerencsére rájött, hogy itt lent, a földi halandók szintén sosem alakulhat úgy hogy 200 ropért víztisztítót vegyünk, de azért még elég gyakran visszaesik lélekben ebbe az elitbe ahol ő élt, csak ő onnan két év házasság után kipottyant.
21
A szomorú tapasztalat az, hogy amikor valami ilyen szinten problémás, akkor ott a férfi még reménykedik abban hogy visszakapja azt a cuki nőt, akibe beleszerett.
Legtöbbször ez az akadálya, hogy elbizonytalanodott. Az ő ideje is megy. Csak nehéz feldolgozni azt hogy egy nő így megváltozott.
Egy férfinek sem életcél az hogy ha gyereket akar akkor majd ráér 40 évesen.
Egy férfi is ugyanúgy tud ez miatt őrlődni, bármilyen furcsa is .
#11 vagyok.
Hasonló kapcsolatban vagyok, ahol mindig van valami probléma. Kb már holnap el tudnék menni, de semmiképp nem húzom sokáig. Neked is azt tanácsolom addig lépj ki míg nem késő. Már ha úgy véled később nem fog megváltozni. Pedig ebben a korba úgy gondolom nem fog. 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!