Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom teljesen rá van állva a koronavírusra, kezdek bekattanni mellette. Mit tegyek?
Én mindkettőtöket megértem. Egyrészt a barátod beteg, veszélyeztetett. Megértem a félelmét.
Ugyanakkor igenis FONTOS a mentális egészsége is az embernek. Az emberek a bezártság miatt egyre frusztráltabbak, idegesebbek, türelmetlenebbek egymással, és depresszióhoz is vezethet, ami szintén elég komoly dolog.
Én két dolgot tudok javasolni:
1. Próbáld ki az online tér nyújtotta lehetőségeket. Zoom, Skype, Hangouts, stb. Venni pár sört vagy keverni otthon egy koktélt, és lehet egy jó online sörözést csinálni. Vannak már szabadulószobák is online, meg társasok. Nyilván nem ugyanaz, mint személyesen, de nem sorvadnak el a kapcsolataid, kimozdulsz kicsit fejben, és feltöltődsz.
2. Ha te home office-ban tolod, és van olyan barátod, aki szintén otthon van és alig jár valahova, akkor próbáld megbeszélni a pároddal, hogy csak vele találkozzatok. Ezzel minimalizálva van a kockázat, mégis van személyes kontakt valakivel. Nyilván nem jelent 100%-os védelmet ez sem, de azért minimális a kockázat. Talán ez még neki is megnyugtató lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!