Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találkozzunk a barátnőmmel ebben a helyzetbe?
Szóval a koronavírusról van szó, édesanyámnak több betegsége is van (autoimmun, pajzsmirigy hiány), amik miatt a veszélyeztetett csoportban van és itthonról dolgozik, ha menni kell valahova utána allandóan fertőtlenít mindent az előszobában, szóval elég komolyan veszi. Természetesen nem szeretném neki átadni, ha esetleg összeszedem, nem is járok sehová már két és fél hete, barátnőmmel alig tudunk találkozni, mert anya nem szereti ha elmászkálok, vagy találkozok vele, mert fél, hogy elkapom tőle így az utóbbi időben csak pár naponta egy 10-15 percre tudtunk csak találkozni az utcán, maszkban és kesztyűben, azon kívül, hogy mindennap többször is videochatelünk. Barátnőm viszont már kezd kikészülni ettől és nagyon hiányzok neki, ő is nekem. Lehet erre mondani, hogy bírjuk ki, de kitudja meddig fog ez tartani, olyanokat is olvasni, hogy augusztus egy optimista becslés..szóval szerintetek, hogy oldjuk meg ezt a helyzetet? Az nem opció, ha ő ideköltözik amíg van ez az egész, arról volt szó, hogy én odamegyek, de anya ezt sem szeretné, mert nem akarja, hogy itthon hagyjam ebbe a helyzetbe egyedül őt hónapokra öcsémmel. Teljesen össze vagyok törve és már napok óta gyomoridegen van állandóan, hogy mi lesz.
Adjatok valami tippet, hogy mit csináljak, ti mit csinálnátok ebben a helyzetben kérlek!
22/f 20/l (egyetemisták vagyunk, de én dolgozok egy IT cégnek már fél éve suli mellett, így nem a pénz a probléma)
Ez most mindenki számára nehéz helyzet, a vírus sok családot szétszakított. Sok ember nem találkozhat a párjával vagy a barátaival. De sajnos a szeretteink és a magunk védelmében most ez a legfontosabb.
Én azt javasolnám neked, hogy próbáld megértetni édesanyáddal is ezt a helyzete, mondd el neki, hogy nagyon hiányzik a párod, s szeretnéd, ha valami megoldást találnátok erre a helyzetre ugy, hogy mindenkinek jó legyen. Esetleg heti 2x-3x átjön hozzád a párod, persze betartva a higéniai előírásokat. Ennyi kockázat szerintem belefér. De persze, ti tudjátok, hogy mennyit mertek bevállalni. Kitartást kívánok!
Pedig szerintem az lenne a legjobb, ha kicsit hozzá költöznél.
Otthon hagyod anyukádat, de nem a te felelősséged az öcsédre is vigyázni.
(Írom ezt úgy, mint aki sajnos eltartja az anyját)
Nem kötelességed. Van aki ennyi idősen már külön él.
Ez a szr meg simán tarthat tovább is, mint szeptember.
Már ne is haragudj, de hogy lehet ilyet írni hogy anyukád reagálja túl? Hiszen más betegsége is van, így ő fogékonyabb erre a vírusra...Beszéld meg vele, hogy te a barátnődhöz szeretnél költözni,és ha anyud úgy szeretné nem mész addig haza amíg tart a vírus.
Bár szerintem ez gerinctelen húzás lenne tőled. Eddig jó volt anyukád, és ezután is jó lesz ha egyszer vége lesz a nagy szerelemnek...? De a párod is baromi megértő...akkor szakít??? Mert ennyire nem bírja szex nélkül vagy mi a fene? Gyanítom ez itt a bibi...Na de most tőlünk mit vársz? írhatunk mi bármit, ezt neked kell eldönteni hogy mi a jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!