Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom teljesen rá van állva a koronavírusra, kezdek bekattanni mellette. Mit tegyek?
Ez sajnos kemény dió. Nem tudom hibáztatni, mert valahol igaza van, de tényleg talán kicsit túltolja a dolgot.
Én is kerülöm a zárt helyeket ha lehet, inkább megyek kirándulni most a barátaimmal, mint kocsmázni, de ennyire durván nem veszem. Mondjuk szerintem eleve elképzelhetetlen, hogy ezt a vírust bárki ki tudja kerülni. Az effajta óvintézkedésekkel lehet halogatni, de előbb vagy utóbb úgyis benyalja mindenki.
"Jobb félni, mint megijedni"
magyar szólás
Semmit nem jelent, hányszor volt beteg valaki, meghalhat hirtelen is. Ha te nem fogod fel, hogy belehalhat a vírus szövődményeibe akkor komolytalan vagy. Cukros, allergiás, úgyhogy veszélyeztetett típus.
Abban igaza van, hogy kockázatos csoportba tartozik a betegség szempontjából.
Egyébként ha kicsit kibírnád plázázás nélkül meg zárt térben való találkozások nélkül, mi történne? Lehet hogy a mai luxus életben ez szinte elképzelhetetlen, hogy ne legyen valami buli, valami program, stb, de nem ártana lassítani se. Én megértem barátod aggodalmait a fertőzéssel kapcsolatban.
Pár napja is egy húszéves is meghalt a vírus miatt.
Egyébként hónapok óta 0 kontakkttal vagyok, mert szeretnék hozzátartozóimra vigyázni és semmi bajom sincs.
A mai világban már tragédia történik ha egy ideig kimarad a bulika meg plázában való szemlélődés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!