Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az érzelmek kialakulását (pl. szerelem) mennyire befolyásolja a két fél anyagi helyzetének a különbözősége?
de aki beköltözik oda, mint barát és fizeti a kérót (besegít) akkor tulajdonjogra lesz jogosult
akarná e bárki, hogy az ingatlana egy idő múltán ne teljesen az övé legyen?
szóval aki hozzá fog költözni a rezsibe igen, de a kéróba nem fog beleadni! mert nem az övé a lakás! ha szereti a másikat, ha nem.
szóval szép a szerelem, de ettől még senki nem lesz hülye....ezzel csak ennyit akartam
ha pl egy ambíciózus összeáll egy semmirekellővel, ott ambíciózus le fogja uralni a másikat így kialakulhat egy hierarchia, és ahol nincs egyenlőség, ott szerelem sem lesz
ilyenkor van szakításnál az, hogy a nagybátyád csak azt ecsetelgetné, hogy "pedig én mindent megadtam"
és nullával távozik vissza oda ahonnan jött
egyvalaki miatt nem szokta senki feladni a SAJÁT anyagi biztonságát akármilyen szerelmes
ezzel csak ennyit akartam, nem épp szélsőségeket, csak azok mutatják legjobban
a lényeg, annak aki jobban áll, mindig fog húzni egy határt, hogy ennyit adok és nem többet
ez akkor befolyásolja a szerelmet, ha a másik többet akar, de nem ő viszi bele a pénzt, hanem a párjától várja, mert ő nem képes rá.
ez csak és kizárólag ambíciózus emberekre vonatkozik, akik gyűjtenek valamire, nem csak "vannak"
Hát remélem nem fognak ennyi idő után szakítani a nagybátyámék, de ő nem is lenne szerintem olyan, hogy azt mondja, hogy pedig én menyit megtettem.....
Vagyis a lényeget, ha leszűröm, akkor van benne ráció, amit az említett ismerősöm elvár, hogy hasonló a hasonló anyagi körülmények között élővel tud csak tartós, komoly, és veszekedés mentes kapcsolatot kialakítani.
sajnos ösztönösen kialakul egy hierarchia, ha nincs anyagi egyensúly
én magamról sem tudtam elképzelni, hogy csesztetni fogom a páromat, mikor megy el dolgozni, amikor az elején még ő tartott el....
és én soha nem voltam nagyszájú/főnökösködő típus.
és állandóan veszekedtem vele, míg nem talált munkát.
érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!