Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az érzelmek kialakulását (pl. szerelem) mennyire befolyásolja a két fél anyagi helyzetének a különbözősége?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például arra, hogy ismerek olyan már 30-on túli embert, aki konkrétan kijelentette, hogy neki olyan csaj nem lesz sose a barátnője, akinek bármilyen adóssága is van. Mindegy, hogy az a csaj adóssága lenne és neki semmi köze nem lenne hozzá, se fizetnie, semmit nem kellene neki.

2010. aug. 9. 08:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Vagyis például az olyanok, akiknek hitelük van a lakáson, és mondjuk egyedül maradnak, ők örökké maradjanak egyedül? Ezt sem tartanám teljesen normális dolognak.
2010. aug. 15. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:

de aki beköltözik oda, mint barát és fizeti a kérót (besegít) akkor tulajdonjogra lesz jogosult

akarná e bárki, hogy az ingatlana egy idő múltán ne teljesen az övé legyen?

szóval aki hozzá fog költözni a rezsibe igen, de a kéróba nem fog beleadni! mert nem az övé a lakás! ha szereti a másikat, ha nem.

2010. aug. 19. 17:16
 13/22 anonim ***** válasza:

szóval szép a szerelem, de ettől még senki nem lesz hülye....ezzel csak ennyit akartam

ha pl egy ambíciózus összeáll egy semmirekellővel, ott ambíciózus le fogja uralni a másikat így kialakulhat egy hierarchia, és ahol nincs egyenlőség, ott szerelem sem lesz

2010. aug. 19. 17:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor a nagybátyám 52 évesen biztos hülye, mert már 15 éve van a barátnőjével élettársi kapcsolatban, akinek 2 már felnőtt gyereke van (egyik sem tőle), és a rezsin kívül még a lakásfelújításban is részt vett, pedig nincs tulajdonjoga az ingatlanban, csak az állandó lakcíme oda van bejelentve.
2010. aug. 19. 17:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem a szélsőségekre irányult teljesen a kérdésem, hogy a másik fél dolgozni sem akarna meg semmit, hanem hogy az egyik mondjuk tud félrerakni is, amásik fél pedig örül, hogy kifizeti a hitelét és fentartja a lakását, vagy albérletét vagy épp ahol lakik.
2010. aug. 19. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:

ilyenkor van szakításnál az, hogy a nagybátyád csak azt ecsetelgetné, hogy "pedig én mindent megadtam"

és nullával távozik vissza oda ahonnan jött

egyvalaki miatt nem szokta senki feladni a SAJÁT anyagi biztonságát akármilyen szerelmes

ezzel csak ennyit akartam, nem épp szélsőségeket, csak azok mutatják legjobban

2010. aug. 19. 19:05
 17/22 anonim ***** válasza:

a lényeg, annak aki jobban áll, mindig fog húzni egy határt, hogy ennyit adok és nem többet

ez akkor befolyásolja a szerelmet, ha a másik többet akar, de nem ő viszi bele a pénzt, hanem a párjától várja, mert ő nem képes rá.

ez csak és kizárólag ambíciózus emberekre vonatkozik, akik gyűjtenek valamire, nem csak "vannak"

2010. aug. 19. 19:09
 18/22 A kérdező kommentje:

Hát remélem nem fognak ennyi idő után szakítani a nagybátyámék, de ő nem is lenne szerintem olyan, hogy azt mondja, hogy pedig én menyit megtettem.....

Vagyis a lényeget, ha leszűröm, akkor van benne ráció, amit az említett ismerősöm elvár, hogy hasonló a hasonló anyagi körülmények között élővel tud csak tartós, komoly, és veszekedés mentes kapcsolatot kialakítani.

2010. aug. 20. 08:32
 19/22 anonim ***** válasza:

sajnos ösztönösen kialakul egy hierarchia, ha nincs anyagi egyensúly

én magamról sem tudtam elképzelni, hogy csesztetni fogom a páromat, mikor megy el dolgozni, amikor az elején még ő tartott el....

és én soha nem voltam nagyszájú/főnökösködő típus.

és állandóan veszekedtem vele, míg nem talált munkát.

érdekes...

2010. aug. 22. 18:46
 20/22 anonim ***** válasza:
14 ev utan ez mi a jo budos fenenek lett kiemelve? Nincs elete a kerdezonek?
aug. 23. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!