Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért takarja előlem a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért takarja előlem a párom a mobilját,lehet valakije?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem észre,hogy takarja,de nagyon finoman csinálja,nem úgy ,hogy mindenhova magával viszi,meg ilyesmi,csak amikor feloldja,finoman elfordítja,hogy éppen ne lássam,vagy ha kap messenger üzenetet,akkor,mintegy véletlenül,arréb csusszan,meg ilyesmi.Ja,és a hangok szinte mindíg ki vannak kapcsolva.

2020. okt. 21. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Cseréljetek telefont.
2020. okt. 22. 01:40
 12/20 anonim válasza:
Szia! Sajnos lehet benne valami. Kérd el,mert szeretnél megnézni valamit a neten, mert a tiéd épp nem lép fel a hálózatra....valahogy így, ó add már ide a telódat, megnézek valamit...aztán meg kell mondania a kódot, ha nem mondja, akkor már nagyon gyanús...ha meg megmondja, akkor megnézed utána 2 óra múlva hogy meghagyta e vagy állított e be másikat. És ekkor már nyugodtan meg lehet kérdezni, hogy miért ????.......
2020. okt. 22. 17:09
 13/20 anonim ***** válasza:

En szerintem mindenki magánügye a telefon

En se csalom meg a párom

De ami rá jön az nekem jön nem másnak

2020. okt. 22. 19:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Na,véget ért a telefondugdosás,odébcsusszanás messengerezés közben,meg már a hangok is be vannak kapcsolva mindíg.Vajon miért? Mindegy az én lekiismetetem tiszta maradt :-)
2021. jan. 21. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:
De az övé nem.
2021. jan. 21. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Lett egy új telefonja pluszba .
2021. jan. 21. 13:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem lenne értelme új mobilt szereznie,soha nem kérdeztem rá hogy kivel,miért írogat.Viszont felvettem azt a szokást,egy idő után,ha felemelte a mobilját,hogy megnézze automatikusan,mintegy véletlenül ,elfordultam.Mostanában már többször szóvá tette miért fordulok el,nics semmi rejtegetnivalója.
2021. jan. 21. 14:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Már okosabb vagy vége van a másikkal.
2021. jan. 21. 15:01
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
De lehet másik mobil!De inkább beszélgessetek ha alkalmas rá.
2021. jan. 29. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:
58%
Bejött azóta a messengerbe az eltűnéses mód is. ;)
2021. jan. 30. 14:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!