Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kaphatnám vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnám vissza az expasimat?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátom szakított velem mivel eléggé messze lakunk egymástól. És megegyeztünk új életet kezdünk. Mind a 2-nknek 3* volt azóta randija. Mind 2-nknek mind a 3* az lett a vég hogy neki a csajok nekem a pasik benyögték, hogy inkább csak barát. Én fülig szerelmes vagyok belé álom pasi. Ő is belém és senkinek nem teccik csak nekem. Szeretném visszakapni. Hogy tudok eért még tenni? A kapcsolatot tartjuk mindennap beszélünk szinte és februártól oda költözök ahol őlakik a suli miatt. Most már akadály sem lesz. De kéne valami amitől tuti hogy vissza kapom!!! Ennek fényében meg vagyok győződve róla hogy ő az igazi és múlkor a szakítás előtt éjjszakákon át az eljegyzést az esküvőt a jövőnket tárgyaltuk ki. Tudom hogy ő is érzi és tudja hogy mi egymásnak lettünk teremtve, de szeretném tudni a biztosat, hogy igen az enyém együtt vagyunk és megint boldogok! Visszakaptam!!! Segítség!
2007. dec. 17. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem tuti recept a szakítás után nem hinném,hogy van. ez attól is függ, hogy mindkét fél miképp éli meg a szakítást. Úgy látom, hogy ti - ahogy írtad- minden nap beszéltek- nem hinném el tudnátok engedni egymást. Vajon miért is? Egyátalán al akartok szakadni valójában egymástól? Ha szakítok valakivel, attól nem tervezem az esküvőmet. Valószínűleg te sem és asrác sem talált olyasvalakit, aki beférkőzne a szívébe. Ezt viszont szerintem azért nem történhetett meg, mert tartjátok a kapcsolatot. Szerintem semmi sem veszett el! Ha szakítás kellett, hogy rájöjjetek milyen fontos számotokra a másik, akkor ez lehet még erősebb lesz,mint valaha. Kérdés számomra,miért szakított veled a srác? A problémákat meg tudjátok oldani?

Szerintem, ha újra kezditek a kapcsolatot, akkor azt kell ismét megtanulni, hogy bízzatok mindketten a kapcsolatotokban, és ismét tiszta lappal induljatok. persze, innentől kezdve mindkét félben ott van, hogy egyszer már elveszítette a másikat: jobban kell vigyázni a kapcsolatra, egymásra. Szerintem ez a recept! Szorítok nektek!Volt már ilyen és lesz is! Hajrá!;)

2007. dec. 17. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:

el sem veszitetted!!

lélekben egyek vagytok még!!

azért nem sikerültek a randik, mert még mindig érződik rajtatok, hogy egymáshoz tartoztok....

nem kell semmit tenned, főleg egy nő ne kezdeményezzen már!!

hagyd meg neki a közeledés jogát, ha férfi élvezze a hóditás örömét, te meg ha nő vagy hagyd és élvezd a női szerepet..

ha vársz akkor megtapasztalhatod, hogy fontos vagy neki, ha magától jön észreveheted...TÜRELEM kedves hölgy!!! :-)))

2007. dec. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!