Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rábírni a másik felet hogy ez a kapcsolat nem működik?
Hiába mondom neki a problémákat, hogy semmi sem jó. Meg van róla győződve hogy ami gond van, az javítható. Pedig nem az, én már ki akarok lépni ebből, de nem érti meg. Köti az ebet a karóhoz. Mit tegyek?
F26
Kedves kérdező, az a gond, hogy lehet ezt húzni, halasztagni még sokáig, de csak az időtöket pocsékolod. Az idő pedig a legdrágább erőforrás a világon, mert senki nem tudja pontosan mennyi van még belőle. Emiatt nem szabad olyan emberekre vesztegetni, akik visszahúznak. Ezeket a szálakat el kell vágni, akármilyen kellemetlen, meg nehéz is. Minél előbb annál jobb.
A másik oldalon pedig, a párod is előbb találhat magának olyan embert akinek ő megfelel, szóval a sajátodén kívül az ő idejét is csak húzod, mert te ezt már eldöntötted. Innentől kezdve minden nap ráfizetés, mind neki mind neked.
Persze, értelek titeket. Csak ugye mint írtam, vannak még érzelmeim iránta, s igyekszik ezeket kihasználni a maradásom érdekében. Sajnos én is egy érző ember vagyok, és attól félek hogy fog tudni hatni rám, amit meg nem szeretnék mert hoszabb távon megbánnám, de nagyon.
Lehet hogy puhapö¢$nek tartotok, de én sem gondoltam hogy ilyen nehéz kilepni egy hoszabb kapcsolatból, ahol érzelmek is voltak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!