Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet rábírni a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet rábírni a másik felet hogy ez a kapcsolat nem működik?

Figyelt kérdés

Hiába mondom neki a problémákat, hogy semmi sem jó. Meg van róla győződve hogy ami gond van, az javítható. Pedig nem az, én már ki akarok lépni ebből, de nem érti meg. Köti az ebet a karóhoz. Mit tegyek?

F26

2020. okt. 19. 13:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az a gond, hogy lehet ezt húzni, halasztagni még sokáig, de csak az időtöket pocsékolod. Az idő pedig a legdrágább erőforrás a világon, mert senki nem tudja pontosan mennyi van még belőle. Emiatt nem szabad olyan emberekre vesztegetni, akik visszahúznak. Ezeket a szálakat el kell vágni, akármilyen kellemetlen, meg nehéz is. Minél előbb annál jobb.

A másik oldalon pedig, a párod is előbb találhat magának olyan embert akinek ő megfelel, szóval a sajátodén kívül az ő idejét is csak húzod, mert te ezt már eldöntötted. Innentől kezdve minden nap ráfizetés, mind neki mind neked.

2020. okt. 20. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Ami neked nem jó, lehet, hogy a másiknak jó... ő jónak érzi. Ha neked nem jó, akkor szakíts, ne arról győzködd, hogy ez nem jó.
2020. okt. 20. 22:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki hogy el akarok menni. Erre nekiállt vádaskodni, meg felsorolni a hibáimat. De ugyanúgy vissza akar tartani.
2020. okt. 21. 00:23
 14/18 anonim ***** válasza:
13 És ez mióta kifogás?
2020. okt. 21. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Vissza akar tartani. És? Ha te szakítani akarsz, rajtad áll. Majd megtanulja, ha tényleg leléptél.
2020. okt. 21. 11:38
 16/18 A kérdező kommentje:

Persze, értelek titeket. Csak ugye mint írtam, vannak még érzelmeim iránta, s igyekszik ezeket kihasználni a maradásom érdekében. Sajnos én is egy érző ember vagyok, és attól félek hogy fog tudni hatni rám, amit meg nem szeretnék mert hoszabb távon megbánnám, de nagyon.

Lehet hogy puhapö¢$nek tartotok, de én sem gondoltam hogy ilyen nehéz kilepni egy hoszabb kapcsolatból, ahol érzelmek is voltak rendesen.

2020. okt. 21. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy ez könnyű. Viszont holnap se lesz semmivel jobb, meg egy hét, sőt egy hónap múlva se. Ezen túl kell esni. :/
2020. okt. 21. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy vannak érzelmeid nem kifogás. Agyad is van, használd. Soha senki nem állította, hogy egy könnyű lesz, nem is kell annak lennie, ettől függetlenül mindkettőtökkel kicseszel, ha benne maradsz.
2020. okt. 21. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!